Autor: Tanjug/foto: Medija centar Beograd

Info
16.02.2017.
09:35
Šef Koordinacionog tela za jug Srbije, patolog Zoran Stanković, kaže da je spreman da se odazove pozivu da pred francuskim sudom kao sudski veštak obrazloži dokumentaciju koju je dostavila Srbija o Ramušu Haradinaju, koji se sumnjiči za ratne zločine protiv civilnog stanovništva na KiM 1998. i 1999.
  • Naivko

    16.02.2017 10:17
    Pustili ga na slobodu bez pasosa. Mnogo su ti Francuzi naivni, pa ne znaju za koliko vremena se moze nabaviti nov pasos. Jedino ga mozda drze na oku dok nabavi ostala "sredstva" za oslobadjanje. Sto se tice Stankovica, pitam se sta on koordinira na jugu Srbije. Secam se i njegove "uspesne borbe" protiv farmaceutske mafije. Kako ga postavise za ministra nije vise pomenuo tu temu. Valjda je ta mafija ukinuta kada je on postao ministar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna