Autor: Beta/ foto: Pixabay

Info
10.03.2017.
10:46 > 11:18
Bivši visoki funkcioner Crne Gore i predsednik Državne zajednice Srbija i Crna Gora Svetozar Marović priznao je sve za šta ga tereti crnogorsko Specijalno tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala u vezi sa nezakonitim poslovima u opštini Budva.
  • AA

    10.03.2017 15:33
    kakva kazna
    Pa da. Nagodiš se i dobiješ tri godine. Vratiš 1 milion a ostalo si namirio nekoliko sledećih svojih generacija. Ista priča kao i kod nas.
  • boze imali te

    10.03.2017 14:27
    sto sve ovo dozvoljavas
    Pokrao covek milione ako ne i stotine miliona evra, ukaljao ime i ugled, uvukao rodjenog sina u kriminal i svu rodbinu, nagodio se i vraca milion evra. Eh da sam mladja usla bi u politiku obohatila svu rodbinu i prijatelje a bogami i nepeijatelje otisla na dve tri godine i svakog dana imala ako je dozvoljeno a kad podmazem bilo bi posetioce, nista ne radila , imala i mobinii posebnu hranu, i obezbedila cukununucetove cukun unucice e majko kriva si sto me lose vaspita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna