Autor: Fonet

Info
23.03.2017.
13:56
Advokat Vladimir Gajić je izjavio da je Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, podnela krivičnu prijavu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića i potpredsednika SNS Milenka Jovanova zbog saopštenja u kojem je označavaju kao šefica narko tržišta u Srbiji.
  • Perica

    23.03.2017 14:42
    #####
    Šteta što ONA nije KANDiDATKiNjA za PREDSEDNICU Srbije!?
    Za nju bih glasao...
  • Pavle

    23.03.2017 14:28
    secanje me sluzi
    Ako se dobro secam, a secam se... prvi je drogu i Jeremica spomenuo Seselj....nacicete lako i na nekoj od naslovnih stranica nekih novina od pre nekoliko dana/nedelja....sada ova optuzba na racun opet nekog od Jeremica...vrlo je jasna saradnja SRS i SNS po ovom pitanju... ovo se radi zajednicki, tu nema dileme...svakome ko dobro vidi iole je jasno da postoje zakulisni dogovori i saradnja ove dve partije...radikala i naprednih radikala....

    ako se ovako nekome od poznatih podmece, pa taj neko sutra mozemo biti mi sami, da nas optuze za ovo ili ono i da nemamo pravo odbrane, a oni da nemaju dokaze...

    da li je to ono sto zelimo da zivimo narednih 5,10,15 godina?...a 30 godina vec zivimo i gledamo ih sve...

    2. aprila svi na izbore....
  • ntn

    23.03.2017 14:02
    Šta je to
    Dostojanstvo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna