Autor: agencije

Info
10.05.2017.
18:42 > 18:50
Filip Budeikin, tvorac opasne onlajn igre "Plavi kit", koja podstiče decu na samoubistvo, kaže da su tinejdžeri koji su se zbog nje ubili bili "biološki otpad" i da igrom "čisti društvo".
  • Мунгос

    11.05.2017 10:15
    @ Недељко, поштовање,
    Одличан пример. испада да учитељица треба да казни онога ко је саветовао разбијање прозора, она је ипак поставила логичко питање „да ли би скочио у бунар….“.
    Овај Будејкин није могао да изврши индоктринацију ове деце за 50 дана, индоктринацију су извршили медијуми и школа, и то годинама, годинама. Он је само дошао на њиву и убрао оно што је друштво однеговало, на пример под патронатом Министарства просвете.
  • Branko

    11.05.2017 09:19
    Nisu vesti za svakoga
    16 tinejdžera? Koliki je to deo svetske populacije? Ludaka je uvek bilo i biće (kao što je i ovaj što je to smislio). Ubili bi se zbog nečeg drugog, da nisu zbog ove "igre". Vrsta državnog uređenja nije kriva za ovako nešto, ne zavaravajte se.
  • Vladar vladara sveta

    11.05.2017 09:13
    Čišćenje
    Ima i onih koji bi očistili društvo od tvorca igre, a i njegovih gazda.
    Kao opasnog društvenog otpada.
  • Недељко

    11.05.2017 07:45
    Друго време
    Ја сам матор. У моје време, у основној школи је један ђак намерно разбио прозор. Када га је учитељица питала зашто је то урадио, рекао је да му је другар рекао да то уради. "Па да ли би скочио у бунар да ти је рекао?". У моје, давно прадавно време, свако је био одговоран за своје поступке. Тако су нас учили. Нико није могао да те натера да радиш глупости. А онда се појавише људска права и тај хуманизам је, да вам искрено кажем, једно жешће с...е.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna