Autor: 021/N1/Danas

Info
31.05.2017.
18:16 > 19:16
Redakcija dnevnog lista Danas poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije da u što kraćem roku otkrije identitet osoba koje su napale njihovu novinarku Lidiju Valtner na skupu u organizaciji SNS ispred Doma Narodne skupštine Srbije, uoči polaganja zakletve Aleksandra Vučića.
  • Šta

    01.06.2017 15:34
    reći
    "ČELAVI MOMCI"-politički batinaši i pripadnici navijačkih i kriminalnih grupa, takođe saradnici MUP-a i BIE.
    E Srbijo koje te bundeve vode!
  • Branko

    31.05.2017 20:05
    Ovo nikako nije dobro niti je u redu, ali koliko se to razlikuje od onemogucavanja novinara Informera i jos nekih vama nepodobnih listova da prisustvuju raznim inauguracijama pokreta Slobodnih gradjana Srbije ili nekim panelima,diskusijama itd? Mislite li da je dovoljno opravdanje to sto ste ih etiketirali i diskvalifikovali, pa da mozete da ih izbacujete sa skupova, a bilo je i toga i to nazalost od strane kolega novinara i zabranjujete im prisustvo? Da li je i to tada bilo onemogucavanje prava na rad? Mislim da ljudi, koji se tako ponasaju, ne mogu da traze drugacije odnos prema sebi i da se zale na isto ono sto su sami radili drugima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna