Autor: Politika

Info
04.06.2017.
14:13 > 19:20
Ko zlostavlja drugog ili prema njemu postupa na način kojim se vređa ljudsko dostvojanstvo, kazniće se zatvorom do jedne godine." Tako je definisano krivično delo zlostavljanja i mučenja, u članu 137 Krivičnog zakonika.
  • Milena

    10.02.2018 10:12
    mikica@gmail.com
    Bolje da ne govorimo o edukacijama i kvalitetu poslednja 2 kongresa logopeda, posto je on na sramotnom nivou, sto smo svi prisutni potvrdili. Neki od radova clanova upravnog i nadzornog odbora ULS nisu ni za studentski seminar na FASPER-u, a kamoli za strucni skup. Rad na 3-4 strane, sa 5 slika iz udzbenika za fizicku kulturu, metodoloski smesni a usvojeni radovi dovoljno govore o tim "edukacijama". Bitno je da su oni koristili kongres da besplatno reklamiraju beringera medju kolegama i sebi pribave korist prodajom istog kao generalni distributeri.
  • Neda

    22.07.2017 11:52
    Obavesteni?
    Vi Jovanka da ste clan udruzenja znali bi i bili obavesteni o svim delatnostima udruzenja. Znali biste koliki je angazman ekipe koja pregovara sa svim licnostima od kredibiliteta kako bi unapredili struku. Znali bi o peticiji. Dolazili biste na seminare. Ja sam pohadjala sigurno 10 edukacija i bila na tri konferencije. Sebicno i nemoralno pricati i osudjivati a da ste pritom neinformisani. Budite covek i izvinite se...
  • Nemanja S.

    22.07.2017 11:45
    Komentar
    Prvo nigde negativno ne komentarise priv.logopedsku praksu vec samo iznosi cinjenice da NASA DECA ako ne plate ne mogu da dobiju posten tretman. Govori o manjku br zaposlenih u svim sektorima. Pa nece valjda nasa praksa da se svede samo na privatnu? Kud ce roditelj koji nema para za to? Sto ste sebicni? Takodje, Laboviceva je organizovala 3 velika kongresa i gro edukacija i seminara, pre nje NIKO iz udruzenja se nije toliko upirao. To sto ona ima priv.praksu nema veze sa onim sto govori. Logopedska delatnost ne sme da se svede na iskljucivo priv.resor ali je Vama ocigledno bitnije Vase dupe nego dupenca te silne dece koja ce ostati bez nege. Skini joj kapu i cuti
  • JovanaJoka

    03.07.2017 08:17
    Predsednica udruzenja logopeda, gospodja Labovic, u svojim javnim nastupima ne propusta priliku da negativno komentarise privatne logopedske kabinete, ne spominjuci pritom sopstvenu privatnu praksu. Sta njeno udruzenje cini za logopede? Umesto da se bavi unapredjenjem struke i organizovanjem strucnih edukacija, seminara itd. predsednica koristi medije da kolegama " podmece nogu" konstantnim spominjanjem privatnog sektora u negativnom kontekstu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna