Autor: Beta

Info
27.06.2017.
15:15 > 14:52
Srbija i Australija počinju zajednički arheološki projekat na lokalitetu "Glac" u okolini Sremske Mitrovice, a rezultat istraživanja za koje se očekuje da će trajati godinama, moglo bi da bude i pronalazak carske palate iz kasnoantičkog perioda.
  • ex chapman

    28.06.2017 09:07
    @Teča
    kako kakve veze Vesić ima sa Sirmiumom? pa uz carsku palatu mora da ide i carska muzička fontana! osim toga ta palata koju sada treba da otkopaju - nju je sagradio Maksimijan za svoje roditelje koji su bili "obični seljaci". zar ne vidiš vezu sa Vesićem? Goran Vesić - običan seljak
  • Teča

    27.06.2017 21:46
    Kakve veze ima Vesić, gradski menaĐer Beograda sa iskopavanjima u Sremskoj Mitrovici? Iskopine Carske palate su inače otkrivene davnih dana i pre neku godinu su ostaci te palate restaurirani i natkriljeni posebnim objektom. http://www.carskapalata.rs/carskapalata.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna