Autor: Beta, Tanjug

Info
06.07.2017.
18:22 > 18:29
Ratko Romić i Milan Radonjić, optuženi za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, od danas su, odlukom sudskog veća, u kućnom pritvoru.
  • Milos Vrancan

    07.07.2017 07:35
    Ibarska 11
    Kakva oslobadjanja pa sta mislis ako radis za BIU da mozes da radis sta oces? Gade mi se takvi tipovi i zasluzuju 40 godina kazne i svi njihovi pajdasi. Dosta vise "sprska posla" posten narod
    jedva zivi a ovi Crni audi ba znas imam V12 nema niko odje nema ni u Novi Pazar i slicni primitivizmi odvratni su. Jucer setam Novim Sadom tip 3 broja manja majica da se ja vide misici a faca krimi debilna a ponasanje na terasi tako da sam mu moro dobaciti: ajde zamolicu te da se ponasas kulturno nismo dosli u restoran da tebe slusamo nego da u miru rucamo. Reakcija? UStaje tip odmah nasilje odmah bi agerisvnoscu da pokaze kako je on jak. WOW. Kaze ja radim u Policiji. I sta ako radis mu odgovorim? Zavrsio si Kurs na Klisi i sad sta? glumis Rambota? Ajde vozi da te ne cujem jer ovakvih imam p.k. pa ga je konobar smirio. I idi odmah preparkiraj taj Audi i zvao sam pauka. Oces da udjes u lokal? da te svi vide? WOW koja faca i frajer si. Tip kuha. Ajde ponasaj se kulturno jer sam jednog takog vec poslao u zatvor pa cu i tebe jasno? Bas tako Policajca korumpiranog iz Bosanske Krupe sad ga ka.aju u d.pe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna