Autor: Beta

Info
07.07.2017.
19:58 > 20:03
Novinarki Mreže za istraživanje kriminala i korupcije KRIK Dragani Pećo danas je obijen stan.
  • Vojvosadjan

    08.07.2017 02:36
    @ Knight
    Kako si se ti nalupetao pa ovo je nadrealno.. “Pogodio“ si jedino u ove musave armije poklonika... ako sam dobro citirao.
  • ma molim te

    08.07.2017 00:13
    ne drami
    Zar nisu mogli da ti obiju stan kao i svakom gradjaninu, odmah se politizira, dosta vise tenzija , inace citam novine koje se bave istrazivanjem ali stvarno vec vise nemam simpatije za sva vasa preterivanja dane kazem pro......nja
  • Мунгос

    07.07.2017 21:54
    Чуо сам ја за неки КРИК, али нисам знао да је то Драгане Пећо. Вероватно када је ушла у стан и видела русвај.
  • Predragg

    07.07.2017 21:07
    Zamislite u kakvoj ce tek panici biti politicari kad osvanu desetine i stotine sajtova na Internetu i medjunarodnim serverima,gde ce gradjani prijavljivati sve njihove marifetluke. Kao sto nema savrsenog ubistva,tako nema ni savrsenog skrivanja pljacki i marifetluka. Uvek neko nesto zna,i kad se neko prezime previse pominje,nesto tu smrdi. Dobrodosli u Informaticku buducnost,bitange.
  • Knight

    07.07.2017 20:43
    Besna mašinerija nezasitih zveri, kućnih ljubimaca našeg predsemijera, naporno radi da zaradi svoje obroke. Sve se veća tama navlači na ovu napaćenu naseljenu teritoriju. U medijima se svaki dan pušta monodrama velikog politikanta. Naučio je lekcije, pa shvata kako da ukroti zapad, koji je jedini sklon kritikovanju njegovog načina vladanja. Sada oni ćute, jer ukoliko budu pokušali da ga pritisnu, on će da pređe kod njihovih suparnika, narcisoidnih diktatora. Oni ga zato sa osmehom dočekuju, i hvale kako valja, sve dok radi što je njima potrebno u sukobu sa silama istoka. Tom egomanijaku i njegovoj musavoj rulji, više ništa nije sveto, svedene su institucije na nivo sprdnje, poput jeftine komedije iz trećerazredne kuhinje plitkog holivuda... presušenog, bez novih ideja vrednih pažnje.

    Njima je samo bitan novac, kao i ostali primarni porivi živoga bića. Naslednici komunista iz Jugoslavije, većina i sami potomci tih lopova, tipična su nevaspitana deca. Samoživi, uvek gladni, bez želje da se ostvare, da stvaraju radom, da pobeđuju i grabe napred kroz hodnike znanja. Samo im je važna korist, zadovoljivanje osnovnih potreba ljudskog bića, kao i materijalno bogatstvo.

    Oni su slika svojih prethodnika. Ne onih uvek hvaljenih juoslovenskih inženjera, niti profesora, možda umetnika ili vrednih radnika mnogih fabrika, koje su podignute bile isplative ili ne. Oni su slika onih, kojima je komunizam samo bio prvi stepenik prilikom uspostavljanja despotske vlasti na ovim prostorima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna