Autor: Novosti

Info
23.07.2017.
07:00 > 06:32
Oko 600 mališana u Srbiji jednog od roditelja viđa u kontrolisanim uslovima, iako tu formu ne prepoznaje nijedan naš zakon.
  • Petar

    03.11.2020 23:25
    Nasilna majka
    Godinu dana ne viđam ćerke od 8 i od 2 god centar za socijalni rad u novom sadu je podržao nasilje moje bivše partnerke nada mnom, dva puta me je fizički napala pretila smrću i sud u Novom Sadu je nije zatvorio.. Dobila je kaznu mere da me ne zove i da mi ne prilazi i to je prekršila pa je dobila kaznu zatvora od 15 dana. Centar za soc. rad u NS-u je dozvolio da nasilna bivša partnerka razbije telefon i tako izgubim svaku komunikaciju sa starijom ćerkom. Pisao sam više puta molbe centru u NS-u da mi pomogne i omoguće viđanje dece.. Ništa nisu odgovarali niti mi se javljali sad sam na sudu i pokušavam preko suda da regulišem svoj problem i počnem normalno da viđam svoju decu.. Toliko o centrima za socijalni rad otvoreno podržavaju nasilje...
  • e moj ministre

    23.07.2017 12:05
    jadno ti je objasnjenje
    I sramota je sto se i jedan ministar zalaze za nepostovanje jer nas zakon ne poznaje takvu vrstu vidjenja i tacka.Ili menjajte zakon i tacno odredite sta jedan sudija sme, sta socijalni radnik a sta jedan nasilnik koji je vec poznat kao takav nesme da radi i nasta kao takav nema prava ili neka mu se oduzme roditeljstvo, ali takvi ce i dalje biti nasilnici i ubijati
  • @ @slobodan

    23.07.2017 11:27
    Uh, uh
    Izrekli ste klasičnu priču "stručnjaka" iz Centa.
    Tragedije nažalost potvrđuju mračnu stranu u radu Centara iako se to godinama sakriva i krije.
  • lana

    23.07.2017 11:24
    Ajde uozbiljite se.Uradite sve sta treba da deca budu sigurna.Svi smo osetljivi na decu.Kao sto smo videli,ocevi su iz "inata"ubili majke,zarad dece?E,pa nije tako!Zene su im krive zbog njih samih.Institucije da se uozbilje po ovom pitanju,jer kao sto se vidi i zna sada se susrecu sa necim sto nije bilo ranije.
    Za poremecene,koji i ne znaju da su poremeceni,a razmisljaju i citaju ove vesti(vidi se da prepisuju jedni od drugih,jer u roku od nedelju dana su potegli nozeve na najblize)...imam poruku:razmislite o svojim postupcima,ne ubijajte svoju decu,ne ostavljajte ih bez majke.Ko ce o njima voditi racuna ?Majka je majka,kakva god da je,ona je najbolja majka svom detetu.A i otac,drugog oca nece imati,a i ako ima znate da nije to to.Potrudite se da ispunite roditeljsku duznost,da vam dete ne bude siroce,da docekate unuce.
    Pustite rasprave i nemojte dozvoliti da prevlada inat,omogucite tom vasem detetu koliko toliko da ima roditelje.Opet kazem,iako vam se cini da postoje i bolje majke,svaka mama je najbolja svom detetu.Ne ubijajte zene,stetu ogromnu previte i sebi i detetu.Razmislite,potrazite pomoc,nije sve uvek tako crno,uvek postoji resenje.Ali uvek!!!
  • @Slobodan

    23.07.2017 10:46
    Verovatno si jedan od tih koji su ovih dana po novinama, samo sto su oni otisli korak dalje. Centar za socijalni rad je isuvise blag, i isuvise retko donosi ove odluke spram toga sta se desava, onaj kome je donesena takva odluka je sasvim sigurno debelo prekardasio. Bolje se malo preispitaj sta si radio kad je doslo do toga. Mada slaba vajda, kao sto je vise puta pisano, psihopate sebe ne vide nikad u losem svetlu i uvek su im drugi krivi. ("popiti" krivicnu prijavu? - koji recnik, a koji bes iz samo jedne recenice se moze osetiti...)
  • Pravnik

    23.07.2017 10:32
    Vidjanje u kontrolisanim uslovima nije protivzakonito, zakon nije to propisao niti zabranio, ali jeste propisao da se sudovi pri odlucivanju rukovode iskljucivo najboljim interesima dece. Ako je u interesu deteta da se sa roditeljem vidja, ali je to odrzavanje kontakata na bilo koji nacin kompromitovano ponasanjem roditelja ali ne u meri da bi se obustavilo, potpuno je ocekivano i opravdano vidjanje organizovati pod nadzorom radnika CSR. Treba poboljsati organizacione uslove u centrima, sa adekvtanim obezbedjenjem.
  • Slobodan

    23.07.2017 09:04
    Stankovic
    Meni su to nametnuli ponizavali dete i mene e sad ce popiti krivicne prijave
  • otac

    23.07.2017 08:28
    Još jednom
    Centar za socijalni rad u Novom Sadu je zločinačka institucija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna