Autor: Beta, RTS

Info
31.07.2017.
08:46
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da hleb neće poskupeti i da građani ne treba da brinu zbog toga.
  • Bela leba Ljaicevog

    31.07.2017 11:14
    Laknulo mi, ja svaki dan natopim hleba u vodu i jedem citav dan. Nista mi vise ne treba, srecan sam i patriotski raspolozen.
  • Nindža Kornjačleone

    31.07.2017 10:39
    Secam se da je trebao biti i 3 dinara...
    Pa nije bio.
  • Manipulacija

    31.07.2017 10:07
    Opet večita manipulacija cenom hleba, kako bi se održao privid da neko brine o stanovnicima ove raskućene države. Ne živimo mi samo od hleba. To je ona demagoška poruka - nek' smo mi samo živi i zdravi i nek' imamo 'leba da jedemo, a za ostalo ćemo lako! A za to vreme, malo po malo, svakodnevno poskupljuje sve ono što nije " 'leba", tako da nas postepeno svodi na pomenutu poruku. Sve ono "ostalo" postaje sve manje dostupno prosečnom stanovniku. Pogubno je što je taj hleb pun aditiva i nije ni malo zdrav, može samo da napuni stomake i stvori privid sitosti, ali gde su tu prave nutritivne vrednosti? Od njega više štete nego koristi. Eto šta se nudi narodu kao loša zamena za pravu brigu o opštem benefitu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna