Autor: Novosti

Info
13.08.2017.
07:00 > 06:09
Prvi članovi buduće mešovite vladine komisije koja će se baviti slučajevima nestalih beba već su delegirani, a predložilo ih je Ministarstvo zdravlja.
  • Pera

    13.08.2017 14:01
    Jos jedna politicka prica koja nema veze sa istinom .Znate li koliko ljudi mora da bude umesano u to u jednom porodilistu da bi se takvo neso izvelo .
  • T

    13.08.2017 12:08
    ...
    Kakve mi strasne misli samo prolaze kroz glavu, kada pomislim na to kroz sta su sve roditelji te dece, a i deca prosli...
    Kakvim monstrumima moze da padne na pamet da rade tako ogavne stvari...
    Mnogo me je potresla ova vest i zaista se nadam da ce se napokon nesto promeniti... Uvesti bolje kontrole...obezbedjenje...ne znam....nesto... I da ce se ovome stati na kraj!
  • Deks

    13.08.2017 11:03
    Tvrdnje da su u Srbiji za protekle 4 decenije kradene bebe iz porodilišta su monstruozne, jer užasno bi bilo da se desio jedan takav slučaj a kamoli da je bilo masovne i organizovane krađe. Sreća da danas postoje precizni metodi poput DNK analize. DNK ne laže i nije pronađena niti jedna odrasla osoba za koju bi se uspostavilo da je ukradena u srpskom porodilištu, pa ipak tvorci ovoga ne odustaju, a povezani su i sa najvišim ličnostima iz srbijanske vlasti. Nemaju dokaza kojim bi potkepili ove monstruozne navode pa ipak "sapunica" se nastavlja zbog čega, iz kojih ciljeva, koliko će im novca biti dovoljno? Hoće li oni koji su osmislili ovu priču biti kažnjeni i na koliko godina ako se uspostavi da je to što tvrde netačno? Jer jedno je kada neko nekog optuži lažno a drugo kada neko optuži čitav sistem i državu i manipuliše kolektivnom paranojom.
  • PROroKerA

    13.08.2017 10:40
    Pare nisu problem
    Država je bila odredila neki konkretan iznos, ali su roditelji tražili konkretnu krivicu i imena, a ona će biti utvrđena jedinao ako pritisak spolja bude kao i za slučaj "Braće Bitići".
    U suprotnom obećati pare, pa rastezati i varati do XXII veka nije problem. Isto kao restitucija, država kaže posle 70 godina da će isplatiti vlasnike, posle doda samo 10% od vrednosti i to onom ko ima uredne papire, a za otimanje nisu bili potrebni uredni papiri.
  • Pobegao

    13.08.2017 09:29
    Mordor!
  • Proka

    13.08.2017 08:36
    vidi čuda
    Gospodin Pavlović zaboravlja da odštetu, možda pravno, ima smisla da plaća počinilac ali isti obično nikada u Srbiji nije u stanju da plati. Ko je još video naplatu stvarne štete u Srbiji.

    Drugo pitanje je: kolika je cena ukradene bebe? 5.000 dinara? 500.000 dinara? 50.000.000 dinara?
    Mogu vam ja reći: život počinioca (svih uključenih) i ekstremna kazna za ustanovu u kojoj se dogodio slučaj. Tek tada ćete početi rešavati problem: kada neko shvati da će biti ubijen zbog bahatosti.

    Ovako se igrate prava i teglite vreme dok neko, ko izgubi najmilijeg, ne napravi slučaj i nevinima. Na ljutu ranu ljuta trava!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna