Autor: Fena

Info
19.08.2017.
21:06
Gradonačelnica Barselone Ada Kolau rekla je da neće postavljati zaštitne stubiće na gradske ulice uprkos napadu kombijem na prolaznike na ulici Las Ramblas, jednoj od najpoznatijih i turistički najatraktivnijih u glavnom gradu Katalonije.
  • Sloboda

    19.08.2017 21:41
    A gde je tu sloboda i za koga? Tu se više ne radi o principima i konceptima o slobodi, tu se radi o elementarnoj zaštiti života ljudi. Slobode generalno više nema u tom smislu (ako je ikad i bilo), ostala je samo ideja, koncept o slobodi, onoj idealnoj kakvu svi želimo, kakvu sanjamo. Šta je prioritet: realnost današnjice i životi ljudi, ili snovi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna