Autor: Beta

Info
24.08.2017.
23:00 > 23:00
Poslanici opozicije u Skupštini Srbije krtikovali su danas predlog izmena Zakona o poljoprivrednom zemljištu, ocenjujući da je "besmislen" i da predstavlja "izdaju" srpskih nacionalnih interesa, jer omogućava prodaju poljoprivrednog zemljišta strancima.
  • Realno

    25.08.2017 16:41
    U Novi sad je dobrodosao.
  • Pera Lozac

    25.08.2017 16:14
    Ako bi hteli da se salimo ili ironiziramo,sta fali da Tomson kupi zemlju u Srbiji. Mentalni sklop je isti-jeste li videli neku razliku izmedju Radikala i Rvackih Pravasa. Isti,tupi pogled i ludilo u glavi,ista mrznja,samo je predznak drugaciji.
  • Fuj

    25.08.2017 10:33
    Cetnicka opozicija cetnicima.
  • Deks

    25.08.2017 08:57
    Dosta više sa patriotskim igrarijama oko vlasništva nad zemljom! Moderna i jaka država je jedno a vlasništvo nad njenom poljoprivrednom zemljom nešto drugo. Glavno kod tržišta kupoprodaje zemlje treba da bude u koju svrhu se kupuje i da li novi vlasnik planira da se dugoročno bavi poljoprivredom umesto što želi da njome mešetari poput prodaje akcija ili zlata na berzi. Može se ograničiti prodaja zemlje državljanima EU dok ne postanemo njena članica ali ne vidim neku svrhu tome. Nedavno je bio članak o jednom nemačko-holandskom bračnom paru koji žive na jednom imanju u zapadnoj Srbiji i bave se organskom poljoprivredom. Zašto bismo zabranili tom paru da kupi našu zemlju i obrađuje je? Gde nam je "evropski patriotizam" i da li javnost i političke stranke znaju šta je to? Ulazak naše zemlje u EU apsolutno znači da pojam "srpskog patriote" prerasta u pojam "evropskog patriote" što znači da ne smemo posmatrati građane EU "strancima, konkurentima, neprijateljima" ili slično već naprotiv svojim prijateljima i sunarodnicima sa kojima gradimo zajedničku budućnost.
  • Čika Hića

    25.08.2017 07:54
    Ostalo mi još par tona zlata, do duše, u Argentini, pa bih da investiram u zemlju. Vidim, kod vas u Srbiji povoljno stoje stvari, inače niko neće ni da čuje za mene. E hvala AV što misli na nas…
  • Vlada

    25.08.2017 06:34
    ---
    Kako nazvati zločince na vlasti koji rade protiv države i njenog naroda osim pravim imenom - ZLOČINCI! Rade u korist interesa onih koji su ih doveli na vlast, kojima su dužni i koje slušaju da bi ostali na vlasti. NARODE, naje*ali smo sa ovim zločincima na vlasti, PROBUDI SE!
  • Badza

    25.08.2017 00:28
    Nesto smo se uspavali
    Jel picinjemo sa protestima???
  • antiBOT system

    24.08.2017 23:58
    Gde ste BOTovi da branite zakon, ministra i predsemijera?
    Jeste li ispucali vaučere za Grčku?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna