Autor: Beta

Info
25.08.2017.
09:40 > 09:48
Danas se navršava 17 godina od otmice i ubistva nekadašnjeg predsednika Predsedništva Srbije Ivana Stambolića, za koje su pravosnažno osuđeni čelnici DB-a.
  • xx

    26.08.2017 09:54
    Ah da je ostao goli otok i da su na Blajburgu pobijeni svi koji su saradjivali sa okupatorom u Vojvodini , ne bi danas bilo sljama da prica o lustracijama .
  • AA

    25.08.2017 18:18
    Dobro Nervirach, ne glasam ni ja za demokrate ali sad cu malo da ih branim.
    Ti zaboravljas na Kostunicu i sklonost srba ka desnoj opciji i tom nekom cudnom obliku patritizma gde je bitnije da nesrbima bude gore nego da srbima bude bolje. Srbija nije stvorena za gradjansku demokratiju i nikad vise oni nece pobediti. I tada su pobedili zato sto je narod bio besan ne zato sto su bili ratovi nego zato sto su izgubljeni svi ti ratovi.
    I tad je trebao jedan Kostunica, veliki protivnik lustracije, da bi eto narod imao patriotu da zaokruzi.
  • Nervirach

    25.08.2017 15:20
    Demokrate, i za ovo ste krivi. Cutali ste i slizali ste sa onima koje smo MI za vas (i vas lopovluk) skidali. Sada znamo zasto nije bilo sestog oktobra ni lustracije. Lepo ste odnegovali jedne druge.
  • ex chapman

    25.08.2017 10:59
    prva ljubav...
    ...zaborava nema. ali zato narod, "stoka jedna grdna", ima pamćenje kao vinska mušica. šta mu se servira to proguta i posle veruje da je to njegovo autentično i naravno objektivno viđenje stvarnosti. još se sećam onog "građani Srbije, nestao je jedan od nas". pa otkad je to Ivan Stambolić jedan od nas? ili ste možda mislili jedan od vas? zbog groznog načina na koji je okončan život Ivana Stambolića ne treba da zaboravimo da je taj isti Stambolić bio Miloševićev mentor i da je zahvaljujući njemu Sloba došao do vrha Partije.
  • VladaN

    25.08.2017 10:00
    A danas..
    ...naslednici Miloševićeve politike i radikalski trabanti i njihovi najbolji učenici vode ovu nikada državu u dalju propast. Samo slepac ili izuzetno ograničena lićnost (naravno osim kriminalaca i raznoraznih bizMismena kojin uživaju zaštitu ovog režima)može da podržava te osobe.
  • White Power

    25.08.2017 09:47
    Stare lude-ponovo se nude
    I 17 godina nakon ubistva nema lustracije, nema linije između DOBRA i ZLA, nema prepreke za kriminal i nema želje da se zavede red.
    Samo isti, vlastohlepni likovi koji se rotiraju i beskrajna trgovina mandatima/funkcijama/talovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna