Autor: Danas

Info
30.08.2017.
21:31 > 22:07
Broj blokiranih računa u Srbiji je povećan za 45 odsto u odnosu na jul prošle godine, a iznos blokade u tom mesecu je bio za 30 odsto veći nego u istom mesecu 2016.
  • Jova

    31.08.2017 07:49
    @savic
    @prof.Savic kao da zivi na Melmaku a ne u Srbiji.Nije istina to sto prica ili nema pojma o realnoj ekonomiji Srbije.
    Trideset pet godina se bavim privatnim poslom,nikada ni jedan drzavni subjekt nije mi platio racun na vreme kao ni jedno JP. Uvek se teglilo na Racun nas sitnih koji smo uveli ovu zemlju u nove trzisne tokove.Naravno da smo pod takvim uslovima popucali.Jer smo posao finansirali iz svojih licnih resursa a ne iz kredita i garancija. U periodu osamdesetih i devedesetih nije ni bilo kredita, imali smo kreditnu zadrugu,koju je drzava zabranila, osim kredita za politicki povlascene privatne firme koje su nemilosrdno pljackale drustvene firme,tada ste vi profesore dok se to desavalo cutali,uljuljkani sistemom.O ogromnoj inflaciji i devalvaciji dinara da i ne govorim.Srbiji je potreban finansijski RESET kako bi isla dalje. Sve ostalo je gubljenje vremena a to nam je najveci neprijatelj.
  • Građanin

    31.08.2017 07:20
    Zakon zvoni mački sa repa
    Ovde sudski izvršitelji nemaju posla?
  • Cocco

    31.08.2017 01:08
    Ovim: „Takođe, uzrok nelikvidnosti mogu biti interne neracionalnosti u javnim preduzećima.“ mnogo je rečeno… Ko razume shvatiće!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna