Autor: Beta

Info
30.08.2017.
22:24 > 22:57
Izmene Zakona o BIA stigle su u proceduru Skupštine Srbije.
  • ja

    31.08.2017 09:06
    Mnogo toga će po novom zakonu da bude "tajno" za sitnu raju a za neke javno, ali samo za odabrane. Inače, nedavno je Gašić zabranio zaposlenima da mu se lično obraćaju nego samo ako zakucaju na njegova vrata u pratnji pretpostavljenih rukovodilaca. E sad, pitanje je ko će smeti da se žali na šikaniranje svog šefa ako mora pod ruku zajedno s njim da ide kod Gašića. Strahovlada i teror u Udbi. A pitanje svih pitanja je da li je to Gašićeva lična mudrolija ili su mu je nametnuli satrapi kojima se okružio, kako bi zaštitili svoje zadnjice od kritika podređenih. Osim toga, Gašiću bi bilo pametnije da obrati pažnju na sve te "oštrače testere kojom seče granu na kojoj sedi". Iskustvo nas je naučilo da su se mnogi na visokim položajima okruživali (a da nisu na vreme shvatili) takvim "oštračima testera" koji su im pre-ili-posle "pripomogli" da siđu s trona.
  • Cocco

    31.08.2017 08:33
    Uopšte ne moraju da me prate, špijuniraju, snimaju i sl. Da ne troše džabe resurse. Sve ću im sam „priznati“ tj. reći mislim o njima i svima onim oko nji!
  • Srbija, brale

    31.08.2017 07:18
    Stvar je u detaljima
    Takođe, svesni smo da određeni biznismeni, tajkuni, građani Srbije zapošljavaju sinove i kćeri ljudi zaposlenih u BIA. A time postižu direktnu vezu i izveštavanja, obaveštavanje oko svoje malenkosti ili eventualno planiranog hapšenja.
    Znači, nije samo bitno ko se zapsoli u BIA - već ko se iz nje zaposli, računajući i rodbinu zaposlenih.
  • Novosađanin oduvek

    31.08.2017 05:47
    Ne znam šta se dešavalo kod nas u Novom Sadu ali bila je velika fluktuacija radne snage i mnogi su napuštali agenciju ali ne znam iz kojih razloga a samo su govorili da ovde nije dobro.
    Sećam se za vreme demonstracija protiv Miloševića pratili su nas agenti koji su imali domaći naglasak a komandovao im je neki jako strog sa bosanskim naglaskom i nije bio sa njima zadovoljan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna