Autor: N1

Info
03.09.2017.
11:27
Udruženje bankarskih klijenata Efektiva podneće sledeće nedelje inicijativu Nacionalnoj korporaciji za osiguranje stambenih kredita (NKOSK) za raskid svih polisa osiguranja onih banaka koje su samovoljno dizale kamate na kredite.
  • milan

    04.09.2017 23:39
    Rezultat rada banaka je da samo jedan izvrsitelj u Novom Sadu ima 80 zaposlenih.Otima se na sve strane.Stan od 150m2 je otkupljen za 45000€.Obrazac je odprilike sledeći: Jedna porodica stvara biznis 10g,a onda ih neki namazan svim bojama strucnjak iz banke poduči da bi ga sjajno mogli prosiriti i unaprediti jednim ekstra povoljnim kreditom.Založićete nam stan,poslovni prostor i najbolje i roditeljski stan....a onda sacekaju loš period koji u svakom poslu mora da naiđe i otmu im sve.
    Sto je gori čovek to bolji bankar.Prosle godine klijenti mi bili bankari koji su uzeli kredit pa ih je opsluzivao jedan preljubazni njihov kolega,sav u osmehu.Kazu mu oni "Budi nam nasmejan samo,kad moraš.Ti si u prodaji.Mi koji smo na naplati više ne moramo.Kakva bolest...uzivaju sto konačno mogu da otmu plen i ne moraju da budu nasmejani.
    Ne kaze džaba poslovica "Bankar je prijatelj koji ti po suncu ponudi kisobran,a onda ga skloni kad kiša počne".
    Negde u civilizovanom svetu kredit kad mora,ovde bjež...čist pakt sa đavolom
  • Predragg

    03.09.2017 18:44
    Nisam mogao verovati,(procitao u hrvatskom tisku),mali privatnik...dugovala mu ogromna firma,velik novac za isporucenu robu-usluge...hteo da naplati ...njihovi vrednosni papiri nistavni,neupotrebljivi...porezna ga blokirala...banka saznala za blokadu i silom(nekakvih,pravila ,zakona),zahtevala da im se kredit isplati u potpunosti (sve preostale rate odjednom) plus konfiskovali masine+automobil) i odmah. Banke-gore od mafijasa .
  • Joca

    03.09.2017 17:28
    kredit ili zivot
    Klasicna zelenaska klima je stvorena,digni kredit mi te gusimo i na kraju plenimo stan. Na put ovakvom poslu mora stati drzava i stititi svoje gradjane a ne strane banke.
  • Privatnik

    03.09.2017 17:05
    Sve se svodi na "igru reči" i do koje mere te prevari prodavac usluga, i bankarskih i osiguranja i investicionih fondova. Ista ekipa. Danas, zato samo mogu da rade refinansiranja već zarobljenim šaranima i to tako što ih preuzimaju jedni od drugih pa daju sumanute iznose keša i na 12 godina. To je period otplate koji garantuje bankrot klijenta, pardon šarana. Osiguranja su tek braća Grim, koja pričaju bajke o dobiti, a ni osiguranu sumu neće da isplate bez advokatskih pritisaka.
  • savremeni lopovluk

    03.09.2017 14:52
    Banke i osiguravajuća društva su derikože. Može vam se desiti da osigurate stan a onda štetu ne možete da naplatitem jer baš taj slučaj nije obuhvaćen polisom. Tako prolaze i poljuprivrednici.
    Ne smem ni da pomislim šta će biti sa životnim osiguranjima, plaćaš godinama a kada budeš hteo da digneš ???
  • unakrst

    03.09.2017 13:47
    i sa nekim komunalnim preduzecima 3x+

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna