Autor: 021.rs

Info
18.09.2017.
08:26
Drugi ispitni rok za dobijanje licence profesionalnih upravnika počeće u sredu, 20. septembra u privrednoj komori u Novom Sadu i drugim gradovima.
  • Blago Nama

    18.09.2017 10:49
    Iskustvo
    Znamo kako smo prošli sa policajcima i komunalncima, koji su isto bili samo na kursu(i dužem od ovog), pa su bahati, primitivni, nadobudni, nekulturni...
    Šta nas tek čeka kad ovih 15000 nagrne posle obuke od 5 dana
  • Nindža Kornjačleone

    18.09.2017 09:56
    Napravili od ovoga tesku nauku. Ipak, zvuci opasno kada se napise "profi". Kada krene fajt stare garde i ovih profija. Neki su se rodili sa tim darom da budu predsednici skupstine stanara, a neki su morali da polazu test i prodju obuku. Zamisljam tek dijabole koje ne prodju test...
  • Branko

    18.09.2017 08:59
    Da li ce sada poceti juris na zgrade i naturanje upravnika posto-poto? Mislim da je Privredna komora, posto je ona pokretac akcije i posto je procenila da nam treba oko15 000 upravnika, mogla da da porazmisli da li nam mozda vise nedostaju neki drugi kadrovi, je rovi nas sigurno nece odvesti ni u kakvu boju buducnost. Brinem se i da ce se pretvoriti u nekakve komandante zgrada koji ce bez ikakvog nadzora i kontrole da vedre i oblace, jer kod nas se to redovno izrodi u takvu pojavu.
  • Miša

    18.09.2017 08:44
    Svi za vođu...
    I njegove ideje o "privredi". Osposobljavaju "profesionalce" na kursu od 5 dana, uzmu im reket za "licencu" i onda to prevale na građane da su obavezni angažovati kursadžije.
    To NIJE privreda, niti će ikada biti, i privredne komore ne treba da imaju ikakve veze sa tim.
    Ali uz zdušnu podršku i najavu medija o "revolucionarnom" otkriću i "obrazovanju" "profesionalaca", u Smrdiji je sve moguće

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna