Autor: Beta

Info
27.09.2017.
21:50 > 22:15
Više sindikata zaposlenih u javnim delatnostima, najviše u prosveti, sutra će protestovati ispred Vlade Srbije jer su nezadovoljni predloženim izmenama Zаkonа o zaposlenima u javnim službama.
  • Lui

    28.09.2017 09:53
    @Nervirach
    Molio bih Vas da budete jasniji. Kakve veze sa temom ima to što ste napisali?
  • Nervirach

    28.09.2017 09:22
    Samo 3 komentara, botovi ne znaju sta sad. za vreme Zlobe bio je lud ssvako ko je radio u drzavnoj sluzbi,. Od revolucije ubacivano je u drzavne sluzbe kao lopatom. I to ne radnika nego neradnickog sljama na izmisljena radna mesta,kojekakvi sefcici, menadzeri, pravnici... I to dovucenog sa strane. Utrpano po novogradnji koja je podignuta na rusevinama necega sto je trebalo ostati,(a rusiti bezlicne strahote sa strane Novog Sada). Zbog cega? Zbog onoga zbog cega je i unisten bivsi SDK. I odrzavanja mafijaskih udruzenja zvanih stranke.
  • Dete

    28.09.2017 00:29
    Sloboda izbora...
    Rob ili grob?
  • e stvarno ste

    27.09.2017 23:39
    preterali
    Sram vas bilo ko mislite da ste vi i mislite da trebate biti privilegovani pa takav zakon za sve druge koji nisu zaposleni u javnim preduzecima tj, na budzetu vazi unazad 30 godina a sto ste vi bili drzava u drzavi i uvek vam je bilo bolje nego drugim e pa dosta vise , nemoze, i radnici po firmama nemaju mnogi ni placen prevoz, ni topli obrok i sa fakultetskim diplomama rade na mnogo tezim poslovima od mnogih od vas necu reci svih. Shvatite gospodo nedodirljiva cast izuzecima uvodi se red u ovu jadnu opljackanu zemlju i svi je podrzavamo kad je rec o drugima ali mi. mi smo uvek nesto drugo , pa izvolite strajkujte dok drugi rmbace za bednih 25000 i sa visokim obrazovanjem.
  • 1.maj

    27.09.2017 23:18
    Ovako sporadično i razjedinjeno se ništa neće postići.
    Voleo bih da se varam.
    Velika većina sindikalnih vođa je korumpiran( čast izuzecima) i potrebno je da se sklone. Kupljeni su ili zastrašeni kao i većina medija (opet čast izuzecima).
    Jedno organizovanje i povezivanje "iz baze" i širenje po "horizontali" uz neophodnu solidarnost među prosvetnim, zdravstvenim radnicima, vojskom, policijom, penzionerima, studentima bilo bi pun pogodak.
    Živi se na ivici egzistencije, bez perspektive.
    SLOBODA, JEDNAKOST, BRATSTVO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna