Autor: Tanjug

Info
30.09.2017.
15:08 > 15:21
Hrvatska agencija za hranu i Ministarstvo poljoprivrede naložili su povlačenje iz prodaje keksa za decu sa ukusom jabuke belgijskog proizvođača "Belkorn", zbog prisustva kancerogene materije akrilamida.
  • Moljac Stari

    30.09.2017 16:34
    Zabrinut
    Osim Hrvatske najsavremeniju laboratoriju za ispitivanje hrane i pića nabavila je i Crna Gora. To treba odmah da uradi i Srbija. Đavo je odneo šalu jer se broj karcinoma povećao četiri do pet puta u svim evropskim zemljama. Upotrebljavaju se : herbicidi, fungicidi, pesticidi, insekticidi i drugi -idi, dodaci, boje i šta sve ne. To su otrovi i čovek je jedino biće na našoj planeti koji truje sam sebe. Zatrovani su vazduh, voda i zemljište. Čovek odlaže štetan otpad u svoju neposrednu blizinu. Jedinu korist ima hemijska industrija koja je potrebna ali neka razvijaju inovacije i nađu nova jedinjenja i nove neškodljive proizvode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna