Autor: Tanjug

Info
27.10.2017.
10:13 > 10:25
Novi zakon o elektronskim komunikacijama predviđa obaveznu registraciju pripejd korisnika mobilne telefonije, zaštitu potrošača od prekomernih računa i osiguravanje bezbednosti dece na internetu, izjavila je državna sekretarka u Ministarstvu trgovine i telekomunikacija Tatjana Matić.
  • marijevski

    27.10.2017 19:10
    govedje je najgore meso
    Znaci nema vise slobodnog interneta a ni telefonskih poziva u afektu kao ni mobilnih telefona jer ako ti neko otrgne mobilni iz ruke i posluzi se sa njim pa ti posle objasnjavaj ko ti je to uradio i trci da ga odjavis kao platnu karticu pa ako ti poveruju a ako to niko nije video sta onda ko je kriv?
  • samo ja

    27.10.2017 18:51
    Posebnu pažnju smo obratili na bezbednost dece na internetu, odnosno na roditeljsku kontrolu koja je kao obaveza nametnuta operatorima da je ponude prilikom kupovine svakog paketa


    Sta ovo znaci?
  • Wolf

    27.10.2017 16:54
    dobra strana...
    ... ovog zakona je što se neće primenjivati, kao ni ostali zakoni zemlje smrdije.
  • Pretplatnik

    27.10.2017 15:22
    Prepaid krađe
    Kladim se da u zakonu nisu predvideli kazne za provajdere tipa MTS, koji vam sa pripejda potpuno skinu, anuliraju uplaćenu sumu ako je niste iskoristili u vremenskom periodu od 2 ili 3 meseca.
    Telenor mnogo poštenije radi, on vam samo blokira tu sumu, ne možete je koristi do sledeće uplate, ali vas čeka na računu kada sledeći put uplatite.
    Evidencijom prepaid korisnika biće moguće podneti tužbu protiv MTS zbog ovakve - krađe sredstava.
    Za VIP zaista ne znam kako rade.
  • zdrav razum

    27.10.2017 12:49
    zatupljeni umovi
    Pričaju o dve totalno različite teme i to u istom tekstu i ni jednu nisu završili, napisali jasno sve što su napisali itd. Kakve veze ima bezbednost dece sa prekomernim naplaćivanjem mobilnih računa? Kakva presretanja pominju kada prepaid korisnici unapred plate 200, 300 i više dinara, nema kasnijeg plaćanja.... A ne govore o tome kako iz mobilnih operatera zovu korisnike direktno zaposleni ljudi od strane operatera da reklamiraju neke pakete i sl. i to vikendom, u vreme odmora itd. veoma agresivno i ako nećeš onda čak spuštaju slušalicu kao divljaci!!!

    Nemate pojma vođe ovog grada i države šta vam se dešava u gradu, eto toliko ste praynoglavi ili pokvareni prema svojim građanima. A onda se pišu ovakvi haotični, nepovezani tekstovi bey mozga.
  • Fočo

    27.10.2017 11:37
    Da se zna ko sve piše protiv vođe ...
  • Mr. Inkognito

    27.10.2017 11:13
    Sad znam ko si!
    Gadan zakon za sve radnike u oblasti pružanja seksualnih usluga...
    A provajderi sad mogu da se slikaju i pogase bar 30% kartica.
    Šta će mi 6-7 kartica ako postoji identifikacija. Dovoljne su 3.
    Sad će svetske čike moći da prate i znaju identitet boraca protiv svetske vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna