Autor: RTS

Info
06.11.2017.
15:39
Konferencija univerziteta Srbije, Nacionalni savet za visoko obrazovanje i Srpske akademije nauka i umetnosti, traže izmenu Zakona o visokom obrazovanju.
  • Evo ko sedi

    06.11.2017 19:15
    @Daca
    U SANU sede teški izdajnici ovog naroda, termostati južnog dela leđa američkog sistema.
    To će narod saznati tek kada se budu saznale sve odluke ovog tela, koje su omogućile uništavanje i brisanje istorije ovog naroda na ovim prostorima.
  • Rade

    06.11.2017 18:43
    Sanu je kolevka matorih plagijatora koni su se ugnezdili tamo i izmisljaju toplu vodu nikakve koristi od njih da su se bar jednom javno oglasili na silnu degradaciju skolstva na lazne diplome i poplavu laznih doktorata pa da covek nesti i kaze ovako gledaju da je njima lepo a za ostale nema veze .
  • Daca

    06.11.2017 17:24
    A gde ste dosad?
    Neverovatno je da se tek sada kada je Zakon donešen oglašavaju SANU i KONUS. Stvarno ko sedi u tim institucijama? Ćutali su na plagijate doktorata, nisu se baš preterano oglašavali tokom procedure donošenja Zakona. Jedina svetla tačka Akademske zajednice i SANU je prof. Teodorović, ali njega nema kod da čuje. Svedoci smo degradacije i urušavanja našeg kompletnog obrazovnog sistema, posebno visokog obrazovanja i svi, izuzev pomenutog profesora, ćute. Naravno da vladujućoj oligarhiji odgovara što lošije obrazovanje, to se lakše vlada i manipuliše i ovako već zaglupljenom, nepismenom i primitvnom narodu. Pripadam akademskoj zajednici i sramota me je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna