Autor: Beta, FoNet

Info
22.11.2017.
17:53 > 17:58
Presuda Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju vrhovnom komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću još je jedna potvrda da se ratni zločin nikada i nikome ne može isplatiti, ma koliko se zločinci skrivali i bežali od svoje odgovornosti, kazao je Denis Zvizdić, predsedavajući Veća ministara BiH.
  • Vazd Tibi

    23.11.2017 02:39
    Pozzzzz
    Ovom presudom i ovim činom je general Ratko otišao u legendu i pamtiće se njegovo ime kroz vekove, kao imena Milana Toplice, Kara - Đorđa Petrovića, Gavrila Principa i ostalih.
    Da je generalu suđeno u našem srpskom sudu, bez mešanja onih koji su ovo sve započeli i napravili, Ratko Mladić, ako je nešto loše uradio, takvo mesto bi i uzeo u istoriji, a ovako je ušao u večnost, kao dokaz da smo zbog svoje istorije i zbog svog stava da na sebe ne damo i da ne želimo da se pokorimo, nečasno stavljeni na ovo mesto gde smo sada, da nakon proterivanja svih izbeglica (sa svih teritorija blizu 800000 duša i ko zna još koliko ubijenih) nije bukvalno, ali bukvalno niko odgovarao, dok smo mi za suprotne žrtve dobili preko 1600 godina na MEĐUNARODNOM SUDU PRAVDE, ponavljam, PRAVDE.
    Gavrilo Princip je u onom onda svetu osuđen kao terorista, danas škole nose njegovo ime.
  • EvoOvako

    22.11.2017 19:41
    StaKazu
    Za puštanje Nasera, Stoga, Gotovine i Ramuša?
  • Jugosloven

    22.11.2017 19:28
    Preispitaj sebe i svoje
    Hag je oslobađanjem ratnih zločinaca iz Hrvatske i Bosne dozvolio ljudima poput ovog dole da se osokole i smatraju da im je međunarodna zajednica priznala apsolutnu nevinost i da su u svemu u pravu.
    Sve što mogu d aim kažem, to je da su i sami oni svesni da postoji viša, nenaučna sila koja svima nama sudi.
    Te da se ne izleću sa izjavama, jer će nadolazeći rat svima pokazati ko je i koliko bio u pravu.
    Nimalo me ne zanimaju presude ovozemaljskih sudova.
  • Aca B. Jarak

    22.11.2017 18:46
    R.Srpska je stvorena na ratnim zločinima, postoji i danas, a postojaće i nakon konačne presude Mladiću, pa kako se onda zločin ne isplati? Ako se pokaže da je ovo presuda i R. Srpskoj, onda u redu, al' teško da se to desi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna