Autor: Beta

Info
27.11.2017.
14:08
Izgradnja hidroelektrana širom Zapadnog Balkana skočila je za 300 odsto u poslednje dve godine, što je izazvalo strahovanje da će nestati planinske reke i raznovrstan biljni i životinjski svet.
  • stavros

    27.11.2017 16:51
    @Milan
    Na zalost nisi u pravu.
    Ovo sto se planira u Srbiji i ako se ispuni izazvace ekolosku katastrofu.
    Kao i tenis u Vojvodini.

  • Zivan

    27.11.2017 14:46
    Zidanje mini hidroelektrana po balkanskim rečicama je postala prava manija. Nedovoljno se govori da i izgradnja obnovljivih izvora energije ima neugodnih i neprihvatljivih posledica, pogotovo kada se preteruje...
  • Milan

    27.11.2017 14:36
    Hidro
    Po mom milsjenju ovakve analize se iskljucivo naruciju od lobista koji zele i dalje na snazi prljave tehnologije (ugalj, nafta i sl). Norveska je primer da je najveci svetski korisnik hidroenergije a gde su ekoloski principi izuzetno visoki i gde se time ne ugrozava prirodni svet. Ukoliko se projekti rade po pravilima, a posebno pribranskih centrala (gde se ne pregradjuju vodotoci) uticaj na zivotnu sredinu je gotovo zanemarljiv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna