Autor: Beta

Info
09.12.2017.
17:31
Novo udruženje penzionera Srbije (NUPS) ocenilo je da je politika vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) pogubna za penzionere i da ministar finansija Dušan Vujović treba da podnese ostavku.
  • Trostav

    09.12.2017 22:39
    Gde ga nađe?
    Ovaj je kompletan.....
  • Penzioner

    09.12.2017 21:06
    jbg
    Sve je to lepo receno, ali aktuelnog predsednika bas zabole "briga" za penzionere a meni se cini i za sve ostale u Srbiji. Koliko ja vidim preko medija, njemu je samo u cilju raspodati sta se moze ap cak i Srbiju, posle njega cemo ostati mi ovde kao kmetovi i suznji. Cak je i S. Milosevic bio bolji od njega. Lako mu je vladati ovakvim "narodom", on je kao kralj IBI, ma sta menjati "Mne", menjajte narod, narod ne valja. Ja toliko moje iskreno saucesce svima onima koji zive, rade, prezivljavaju i jos stvaraju i porodicu u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna