Autor: agencije

Info
20.12.2017.
15:51 > 16:01
Evropska komisija je donela odluku da suspenduje pravo glasa Poljske u telima Evropske unije, aktiviranjem Člana 7 Lisabonskog sporazuma.
  • makijaveli

    22.12.2017 13:03
    interesantno
    Bas je poucno kako se odvija ova situacija sa Poljskom i njenim stanjem u pravosudju. S druge strane Srbija nije (jos) u EU, ali dobija pohvale za napredak, a stanje u tom sektoru-pravosudja je ustvari katastrofalno. Kada bi jos posebno analizirali stanje u tuzilastvu, situacija bi bila kompletno ocajna.
  • Suverenitet

    21.12.2017 06:59
    Mađari su najavili veto, iako su mene lično poljaci razočarali.Ulaskom u EU gubite suverenitet, imate marionetske, a ne autoritativne vlade i ako ne primite izbeglice ili ne ispunite bilo koji uslov Briselske administracije plaćate debele kazne.Jer kako vam je reko Tramp, ko vam daje pare i subvencije, taj vam i diktira mišljenje.A kad izlazite iz unije morate da vratite sve što ste uzeli i potrošili nije vam to dobrovoljno vatrogasno društvo ili krava muzara, ko vas plaća taj vas i hebe.
  • neka

    20.12.2017 18:03
    i treba. zbog ovakvih stvari i ovakvih zaštitnih mehanizama treba što pre da uđemo u eu, inače će ovi naši i nas i našu decu u ropstvo i grob oterati pre vremena.
  • deda

    20.12.2017 17:53
    moze biti ali verovatnije je da ce recimo madjari a mozda jos neko (cesi, neko iz beneluksa) odbiti da glasaju a onda nista od toga, mislim da mora biti jedinstvena odluka, to je i bolja varijanta, dobra opomena a proci ce bez grdjih posledica, poljaci ce nadam se shvatiti da moraju da smanje dozivljaj i ako su pametni ovo ce shvatiti kao opomenu a ne pobedu, odvajanje od unije bi bila katastrofa za njihovu privredu i stanovnistvo
  • Ggzgf

    20.12.2017 17:11
    Veliki uvek jedu male....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna