Autor: Tanjug

Info
15.01.2018.
23:52 > 23:54
Kardiovaskularnе i malignе bolеsti su vodеći uzrok umiranja u Srbiji.
  • DTD

    16.01.2018 08:27
    dijagnoze
    U ovoj banana državi postoje samo 2 dijagnoze:
    1. Nije ti ništa.
    2. Pa šta si do sada čekao?
  • Pawlle

    16.01.2018 06:58
    Nije to samo u zdravstvu,to je u svim sferama drustva,pa tako dozvolimo da nam se dogode ponovo 90'-te sa ovim nakaradama
  • av

    16.01.2018 06:48
    av
    sve je to od lepog zivota....zdravlje na usta ulazi a nama na usta ulaze male plate a na nos izlaze racuni...toliko nam dobro ide da me sramota
  • persida

    16.01.2018 06:10
    pa naravno
    kad nam je zdravstvo tako super da ti treba bar nedelju dana da dodjes do lekara opste prakse, o pregledu kod specijaliste bar sest. Kad dodjes do specijaliste, onda je pitanje koliko ti treba da skupis sve rezultate, a ono sto je najgore upitan je i kvalitet rezultata. Meni su u istom danu radili tri ultrazvuka i svako tumacenje je bilo razlicito. Ako nemas para, mozes da zaboravis zubara, posto, boze moj, zubi nisu bitni za zdravlje. Najbolje cemu mozes da se nadas je da imas negde pri ruci neku baba vracaru i nadrilekara, posto ce eventualno takva osoba imati vise srece sa dijagnostikom. Napredno nema sta.
  • Pacijent

    16.01.2018 05:09
    Kardioloski
    Kakva preventiva, rodjen sam sa teškom srčanom disfunkcijom, kao kardioloski pacijent uzimam lekove ceo život i moram na kontrolne preglede na svaka tri meseca.Pošto nemam vezu , nisam bogat, niti sam iz intelektualne porodice, zakažu mi jednom godišnje. Ali psiha je čudo, nikada niko iz moje okoline ni ne zna s sam teški bolesnik.Ponašam se i radim kao da nikada nisam bio na operacijama , a bilo ih je i previše za mojih 39 god.Nikada nisam kukao i neurotično padao u trans zbog bolesti, a jedino Vam je to preventiva u ovoj jadnoj zemlji.U ovoj zemlji je potrebno imati jaku psihu inače ni doktori ni tvoja okolina niko do tebe samoga ti nece pomoći da preživiš. Pa sve da padnemo na zemlju i da se koprcamo, samo će prolaznici prolaziti pored Vas i još sa gađenjem Vas pogledati.Ovo je čudna zemlja gde nema preventive za siromasne. Ovo je zemlja gde nema empatije za bližnje , a kamoli za bolesne.Ovo je zemlja gde je vrh vrhova imati fejsbuk gde se svako kroz filtere namesti da bude lepši i mladji, pa da se pokaže kako dobro živi. Lažan glamur i lažno predstavljanje da nam je svima fenomenalno u ovoj zemlji.Realnost je nešto sasvim drugo, svi živimo u zabludi , a kada se razbolimo ako nismo psihički jaki, glamur i lepota nam neće pomoći da se izlečimo ili sprečimo na primer rak , jer živimo u iluziji , a iluzija stvara bolesnu psihu. Zato omladino čuvajte svoju psihu i nerasipajte na gluposti jer kada se oboli fizički psiha je jedina ta koja Vas u ovoj zemlji može spasiti ne dr.
  • gradjanin

    16.01.2018 05:05
    Pusenje je najgore . Secam se besane noci i konstantnog povracanja.
    To sam shvatio kao upozorenje.
    Sledece jutro sam ostavio cigare.
    Kao da sam se ponovo rodio.
  • Marko

    16.01.2018 01:41
    Stvarno?
    Koje lecenje bolesti, pa srpsko zdravskvo je zvanicno najgore u evropi
  • Seka Persa

    16.01.2018 00:43
    Aaaaaa...

    Ko će se baviti prevencijom?

    Primarna zdravstvena zaštita koja se sramoti svoje senke? Lekari ‘opšte prakse’ koji se bez specijalizacije bave ovom granom jer nisu imali vezu a tinjaju u sebi kao neurohirurzi ili kardiolozi?

    Ne daše nam akademici i profesori modele zdravstvene zaštite i ko se zapravao bavi istom tom prevencijom.

    (A za so i prEtisak...O tome zvoni i moja baba od 90 godina...)
  • dr Haus

    16.01.2018 00:00
    najvise se bavimo dokazivanjem da pacijentu nije nista
    dajte znake

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna