Autor: Novosti

Info
22.01.2018.
08:15 > 08:53
Oko pet tona opasnog hemijskog otpada, koji je firma "Briskol" iz Novog Sada ko zna kada ostavila u nebezbednom magacinu u Ulici Generala Emanuela Arsenijevića u Vršcu, još uvek predstavlja opasnost po zdravlje stanovnika okolnih ulica.
  • pera

    22.01.2018 13:04
    kontrolisati
    Da li inspekcija proverila da je opasni otpad prešao carinu ili se otpad deponovao u prvom jarku? Na kontejnerima koji su postavljeni pored puta Novi Sad - Beograd, često se vide kamioni i kombi vozila koja u kontejnere ubacuju ogromne količine raznog otpada. Vreme je da inspekcija počne da proverava po knjigama firmi koje posluju sa opasnim materijama, kako se i gde odlažu opasne materije. Ako ne misle na nas i našu decu, inspektori bi mogli da misle bar na sebe i svoju decu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna