Autor: Tanjug

Info
26.01.2018.
08:59
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otvorio je u Ujedinjenim nacijama izložbu "Jasenovac-pravo na nezaborav", poručujući da strahote u Jasenovcu ne smeju zaboraviti i da on mora ostati jedan od najznačajnijih simbola stradanja Srba, Jevreja, Roma, antifašista Hrvata i drugih nacija, simbol masovnog i besprimerno surovog ubijanja.
  • G

    27.01.2018 18:54
    @Coma - ne pričajte gluposti. Naši zapadni susedi su veoma kulturno i neratnohuškački objasnili da je Jasenovac bio samo radni logor u kojem su građanima Hrvatske nehrvatskog porekla sačuvani životi u ratnom vihoru tog vremena, ne postoji razlog zašto ne bi verovali miroljubivim Hrvatima koji kao nacionalni praznik slave najveće etničko čišćenje u Evropi nakon 2. svetskog rata.
  • Coma

    26.01.2018 12:25
    @građanin
    Evo ja kao Novosadjanin i Vojvodjanin izmiksan od 3 naroda (i Srba) mogu da ti kazem da mi je zao svih zrtava, ali takodje i da se kod nas zestoko manipulise brojkama stradalih u Jasenovcu kao i u celoj tadasnjoj NDH, jos od '90te sve u cilju izazivanja mrznje i huskanja na pobunu i rat. Samo treba pogledati popis stanovnistva-Srba za teritorije BiH i Hrvatske od 1931 i prvi posleratni 1948 i sabrati 2+2. Pozdrav
  • građanin

    26.01.2018 10:42
    Pa gde su sada komentari domaćih "evropejaca" i mrzitelja svega što nije iz vojvođanske močvare?
    Zar ih tako prosvećene ne interesuje istina, pravda i zločini koje je njihov drug Tito vešto skrivao čitav niz godina?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna