Autor: Politika

Info
26.01.2018.
09:35
Osim 40 miliona dolara, koliko će Srbija u ratama platiti "Mitilineosu", ova kompanija je sudu u Atini predala još jedan, znatno veći odštetni zahtev.
  • Antibrat

    26.01.2018 16:39
    Kakva su to braca a traze odstetu ?
  • "rtb bor"

    26.01.2018 14:53
    GDE MU TOME KRAJA?
    Pored onolikog hvaljenog profita kojeg ostvario RTB Bor u protekloj godini (ministar Knežević je rekao da je 55 miliona evra), a država se optužuje, zbog garancije, da grčkom Mitilineosu duguje 40 miliona evra i svakog dana do ispunjenja obaveze građane Srbije košta 3000 evra. Sada se javlja da Srbija Mitilineosu duguje i dodatnih 60 miliona USD, a do kraja šta će još, po dugovanjima Mitilineosu, da snađe građane? Po ovom pitanju, treba zatražiti odgovor od tadašnjeg člana poslovodstva RTB Bor, Blagoje Spaskovski, koji je učestvovao aktivno u zaduživanju i ne plaćanju obaveza prema Mitilineosu. Takođe u to vreme Vučić je bio ministar u Vladi Srbije i on mora da zna nešto o tome. Po tom pitanju treba zatražiti odgovornost i od tadašnjih generalnih direktora RTB Bor, kao i od Šainovića, koji je u tom periodu bio u vrhu vlasti Srbije. Narod se pita zašto ΛV dozvoljava, pored onoliko hvaljenih rekorda u proizvodnji bakra i profita i ostalih čarobnih i veličanstvenih uspeha kompanije RTB Bor, još uvek je vezan za budžet države , da se i taj dug prebije na leđa jadnih, bednih i gladnih penzionera i ostalih građana. Pored toga, ostaju obaveze za izgradnju fleš peći u topionici i fabrike sumporne kiseline, zatim dugovanja prema Debisu, Glenkoru i ostalih, a otpisana su RTB Bor dugovanja od skoro milijardu evra.
  • Zivan

    26.01.2018 12:10
    Još se " iz ormara" pojavljuju ostaci bivšeg režima.
  • Novosadjan

    26.01.2018 11:12
    "nasi strucnjaci" hteli da prevare bracu pravoslavce

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna