Autor: Tanjug

Info
31.01.2018.
20:03 > 20:04
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je rekao da se epidemija malih boginja nikada ne bi desila, da su roditelji slušali zdravstvene radnike, a ne pojedine estradne umetnike.
  • J

    01.02.2018 19:32
    Ma hajde
    E, ministarcicu da su zaposleni u DZ bili posveceniji roditeljima i edukovali ih od prvog savetovalista,a ne otaljavali posao do ovoa ne bi doslo. Da su na tv-u edukativne emisije,a ne farme,grand,parovi...ne bi javne licnosti imale prostora za talasanje. Evo ja nisam cula ni tu JK, ni Mirjanu Bobic,ni Tanju Vojtehovski...pa opet imam averziju na mmr,jer nemam poverenje u DZ,ni u drzavu, niti u lekare i sestre koji posao rade da ga otaljaju.
  • marko

    01.02.2018 14:50
    Izdajnici
    A da si ti vise isao na fakultet i ucio doktorat a manje smrkao u silerovoj mozda bi te vakcine bile ispitane i onda se narod nebi bunio protiv vakcina...svaki dan se skuplja sms om za neko bolesno dete dok ti smrces od nasih bednih plata najcistiji prah...svaki dan masa obolelih od karcinoma od kad ste vi na vlasti i to uz podrsku vasih nato klintonovih gmo nAkaza
  • Posmatrač

    01.02.2018 09:35
    Zar nije neinteligentno pravdati anti-vakci-nacoše, samo zato što je SNS na vlasti ili što je ministar zdravlja ovakav ili onakav?
  • Jelena

    01.02.2018 07:25
    @Jelena nik
    Ja zuti?! Sta ste Vi? Jeste bili skoro kod doktora, je l bio neko Vama blizak, a da se nije posluzio politickim vezama, kojih verujem Vi imate. Specijalisticki pregledi ne mogu mesecima da se zakazu, operacije se zakazuju za 202neku. Ja zuti?! Ti si d.bil.
  • U.N.K.L.E.

    01.02.2018 05:53
    Obaška Pink estrada i ostalo patriJocko TV maloumlje kojem i ti ministre pripadaš. Da kao ministar zdravlja radiš svoj posao kako treba imali bi kredibilitet kod građana. Ovako si samo partijski jahač godinama uništavane institucije koja je izneverila one koje služi.
    Kada u jednoj nefunkcionalnoj državi estradna zvezda ima skoro jači uticaj na javnost od ministra zdravlja to znači samo dve stvari.

    1. Ministar je nesposoban.

    2. Narod je neobrazovan i glup.

    Koktel propasti. Imamo sreće pa nije neka opasnija bolest u pitanju inače bi se masovno punila groblja.
  • Apolitican

    01.02.2018 05:51
    Hmmm
    Nisam nikada bio opsednut politikom niti bilo kakvim likovima, verujem samo sebi jer smatram da sam iole razuman i psihički stabilna ličnost. Ne mogu da verujem da današnji roditelji ne žele da vakcinišu svoju decu zarad politike.Sve češće čujem da je današnja vlast uvela obaveznu vakcinaciju i da radije biraju da ugroze svoje dete da slučajno nebi navodno ugodili vlasti pa da ga vakcinišu. Mnoge generacije su stasale dobivši MMR, niti su imali nus pojave niti autizam.Ja zaista ne znam nikoga ko je dobio autizam ili nus pojavu, ako posmatram generacije od 2000 do danas.a znam ih mali milion u ovom gradu.Pitam se ...ovi sto su se raskokodakali protiv da li su oni dobili MMR? Sve sami bezglutenci ...meni to dovoljno govori o čoveku. Danas ko ima specijalan režim ishrane i ko am sebi daje dijagnoze je veoma oboleo pe svega psihički, a ja da slusam one kojima je cilj da uvek izgledaju zgodno , a ne zdravo...ne ne želim. Više cenim osobu koja prvo misli o zdravlju , a tek onda o vizuelnom izgledu.
  • Ana

    01.02.2018 02:15
    Samo neka on ćuti. On je ministar zdravlja od 2014. od kada se zdravstvo konačno potpuno sunovratilo. Već 2015 ni MMR vakcina nije bilo dovoljno za svu decu pa smo morali da čekamo i svaki čas zovemo domove zdravlja da proverimo da li su stigle kako bi ih deca dobila dok su zdrava. Leti, kada su deca na raspustu i kada su uglavnom zdrava ne možeš naći pedijatra u čitavom domu zdravlja, kao da si ušao u napuštenu kuću, sve zvrlji prazno i pre i posle podne. Ovaj ministar je slika današnje Srbije i naše bede i sramote.
  • Futog

    31.01.2018 23:09
    Www
    A slusali ih na pinku!
  • sramna izjava

    31.01.2018 22:44
    Deo profesora medicinskih fakulteta i lekara koji smatraju da je uvozna vakcina štetna nisu estradni umetnici.
  • poverenje

    31.01.2018 22:43
    da Vlast na drugim poljima nije brinula o narodu kao maćeha i da to nije iskoristila opozicija..........
    Problem nije u rukama ministra zdravlja.Samo velik optimista
    Problem je pre u rukama ministra prava i drugih..
  • Vlada

    31.01.2018 21:42
    ---
    Sramota od čoveka, dno morala i kolaps etike, to je ministar Lončar. Doktor DEATH!
  • @ Jelena nik

    31.01.2018 21:34
    Dobro je žuti odmorite malo, sad će sendviči.
  • Jelena

    31.01.2018 21:04
    Da ministar radi svoj posao, gradjani bi imali poverenja u zdravstveni sistem i isti ne bi bio u kolapsu.
  • nik

    31.01.2018 20:58
    problem poverenja
    Ako su ljudi izgubili poverenje u institucije sistema onaj ko je glavni treba da podnese ili ponudi svoju ostavku. To je moralan čin ...
  • Novosađanka

    31.01.2018 20:51
    Da ti matori radiš svoj posao ne bi se nna magnetnu ili opraciju kuka čekalo mesecim i ne bi se lekari podmićivali kako se podmićuju da bi pre došo na red na listama čekanja. Zato, zaveži!!!!!!
  • Neko

    31.01.2018 20:46
    Zanimljivo
    Kako to da vam medicinski radnici oboljevaju od tih istih boginja ? Zar oni koji propagiraju vakcinu nisu i sami trebali da budu vakcinisani ? Paradoks, zar ne !
  • Moj narode

    31.01.2018 20:42
    Ne treba brzati...
    Koliko znam, deca sve više umiru od kancera.
    Još se uvek niko nije pozabavio istraživanjem, da li ti kanceri mogu imati veze sa vakcinama koje su ta deca primala.
    Kao što ne znamo kakvo će biti zdravlje dece koju su već primila vakcine.
    Niti znamo šta su sve sadržale te i takve vakcine.
    Ne znamo da li će za 5, 7, 12 godina ta deca imati kancer.
    Jer, nauka je moćna stvar, naročito u rukama zločinaca.
    A svega ovog ne bi bilo, da je Pera odmah - ne otišao u policiju - već ne bio lakom na ponude stranih farmaceuta i namerno ugušio Torlak.
    Da je Pera imao domaću proizvodnju vakcina, svega ovog ne bi bilo.
    Kao što nije bilo ni 60-tih ni 70-tih ni 80-tih.
  • Milana

    31.01.2018 20:08
    E ministre, ministre...
    "a da je taj novac mogao da se usmeri na lečenje dece"
    da je vlast htela da leči bolesnu decu, mogla je to da usmeri iz budžetske rezerve. Ali nije htela, jer je budžetska rezerva usmerena na hram SS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna