Autor: Srna

Info
13.02.2018.
11:42
Francuska je preokupirana dilemom o tome da li jedanaestogodišnja devojčica može imati dobrovoljni seksualni odnos sa starijim muškarcem ili je tada reč o silovanju.
  • sami se jave

    13.02.2018 21:20
    decu sto dalje od ovakvih
    @tja

    Nista od toga ne podrazumeva pristanak - deca ne mogu da daju pristanak na seks.
  • Cica glisa

    13.02.2018 18:08
    Strasna rabota
    Moj komentar za poslednju osobu,sto neznae sto zbori da vu iskomentiram ako e takoj kako sto vi kazuete deca kako deca 11 godine nerazbirav nisto ,znaci spored tebe TJA deca stom napuniv 11 godine treba da imav odnos,znaci koj im potrazi ili kazano na tija godine izlaze za edno lizavce treba da imav odnos sas postari I mnogo poiskusni toj ke mu dojde kd mu tekne posle moze da gu ima znaci mnogo bolan narod ima na ovaj svet cim ga odobruev ovoj
  • Doktor za nadimanje

    13.02.2018 14:39
    @tja
    Koliko god da mrzim svaki oblik religije, ne mogu se složiti s ovim što ste napisali jer je to tendenciozna i gnusna laž. Muhamed je imao 13 žena, a samo je jedna bila devica kada se udala za njega - Ajša. Verila se kada je imala 9 godina, a udala se kada je imala devetnaest godina. Šest godina kasnije bila je udovica. Više mu je bila sekretarica nego žena budući da je bila pismena, a on nije.
    Nije lepo lagati.
  • čekićar

    13.02.2018 13:27
    ccc...
    Da li je silovanje ili nije..Da li je sama "želela" to ili je primorana bila..Teška pitanja i zaista za preokupaciju čitavog pravosudnog sistema u Francuskoj. A da se jasno definiše da je pedofilčina bolesna, to nikako da se sete, već razmatraju da li je doborvoljan seks bio. Pa u tom slučaju, decu bez roditeljskog staranja će u budućnosti, ako ne i sad već će uzgajati kao robu za ovakve budale da ih konzumiraju, jer će i sama deca misliti da je to normalno , pošto će tako od rođena kao štancovana roba da rastu sa tom idejom o seksu sa odraslom osobom da je ok. Ovaj svet je načiso poludeo. Da li je silovanje ili ne. O, Bože sačuvaj, Pedofil bolesni. Ima i oni da nam šetaju uskoro i šire svoju paradu ponosa i iljubavi prema deci, jer ih ne siluju već nagrađuju za to šta im rade i vole ih više od roditelja. Moreeeee...
  • tja

    13.02.2018 12:18
    naravno da nije silovanje.
    devojcica je sigurno 'znala' sta taj muskarac od tri banke hoce od nje.
    u kuranu pise da se moze zeniti i sa onom od 9 godina starosti.
    bas kao sto se prorok muhamed ozenio sa devetogodisnjom cerkom svoje zene pa je 'sacekao' da joj pocne menstruacija pa tek onda 'konzumirao' brak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna