Autor: Tanjug

Info
11.03.2018.
12:19 > 11:51
Priča o 2025. godini kao o datumu za pristupanje Srbije EU je bežanje Angele Merkel od sadašnjih kancelarskih obaveza.
  • Nikola

    11.03.2018 17:39
    Srpski narod je na grešnom me
    Nikad nije kasno za istinu Jer problem Kosova i Metohije nije završen Sada kada treba da se prelomi ili EU ili KiM Vučiću je ovo najbolj savet Mislim da Vučić više treba da prestane da prevrće somak narodu da ga maltretira i drži u neizvesnost Imamo rezoluciju 1244koja garantuje teritorijalni integritet KiM da je u sastav Srpske države Svaka druga odluka Vučića je izdaja Srpskog naroda i srpske države i mora da odgovara
  • EU niz brdo

    11.03.2018 17:35
    Ima nas dosta
    Zna ovaj narod s kime ima posla.
    Zato niko ne treba da očekuje prisajedinjenje EU, taman sutra da ga ponudite, bez uslova.
  • Kać

    11.03.2018 14:17
    Svaka cast, odavno nisam procitao bolju analizu i procenu aktuelnih svetskih desavanja. Na zalost ovo je usamljen slucaj, nece se daleko cuti, pogotovo sto se radi o "bivsem". Evropa mora da shvati da svoje probleme moze resiti samo sa evropskim zemljama, da joj SAD, najveci proizvodjac svetskih kriza nije iskren prijatelj... Ali strah od Rusije, koji stalno potpiruju SAD isuvise je veliki i to nije lako. To, dali cemo i kada cemo uci u EU manji je problem, Evropa se rastura, a niko nista ne preduzima da to zaustavi. Neka nam je Bog u pomoci.
  • Djordjino

    11.03.2018 13:25
    Licemer
    Zasto gospodin licemer nije to javno govorio dok je bio na polozaju, nego sad kad je nebitni penzioner. Nije smeo, jer mu je draza stolica od istine, svakako. Neka nastavi da cuti.
  • Prle

    11.03.2018 13:06
    Istina
    SVABO stari srpski neprijatelj Nikad nista dobro nisu mislili nasoj naciji ,uvek bas uvek radili i radili na nasem unistenju Vuk dlaku menja a cud Nikad,to je najbolja izjava koja stoji kad su Svabe u pitanju!
  • Zakleo se bumbar

    11.03.2018 13:04
    Ako se procita ceo tekst, vidim da je covek u pravu. Sve mi to vidimo i osecamo oko nas, ali oni sto zaokruzuju vlast na izborima zive u magnovenju i glupavosti. Odavno smo mi ovo sto covek prica trebali da odradimo, odavno. Imali smo sansu...jbg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna