Autor: Tanjug

Info
18.03.2018.
01:13
Albanski uzgajivači mogu da počnu sa izvozom mladih ovaca i koza i njihovog mesa u Srbiju, saopštilo je albansko Ministarstvo poljoprivrede.
  • Najed

    19.03.2018 08:52
    Uuuu kakva sramota
    Svi bi da jedu jagnjetinu a niko nece Coban da bude. Sram vas bilo cccc. Kakva sramota sve Specijalisti i Doktori nauka
    @Pavle ako hoces da budes Coban i da mi cuvas ovce ja cu te finansiski podsteci. Jesi spreman da ides u brda na svez vazduh???
  • Samuel

    18.03.2018 21:01
    Oće to ko ih ne poznaje
    Ne protestvujte. Biće čistije nego naše, bar narednih 10 godina.
    Posle povrća, eto i mesa.
    Izgleda je nekom veoma stalo da Srbija ništa ne proizvodi, već da stalno nekom daje novac.
    Čuo sam za takve programe i specijalne ratove.
    Na kraju treba da dovedu da na prostoru Srbije, a i bivše Juge - nema ljudi.
    Bar ne naših.
  • Pavle

    18.03.2018 11:04
    Uzas
    Ja razumem da uvozimo meso kamile, ali ovo je stvarno strasno! Umesto da se da podsticaj i subvencije nasim ljudima i da kroz to jacamo nasu privredu mi uvozimo meso zivotinja koje mogu da se uzgoje u svakom kraju Srbije! Pa da li ste vi normalni! Nedimovicu daj ostavku zbog izdaje svog naroda!!! Ovo cu da podelim i da pricam o ovome gde god budem mogao da ljudi postanu svesni kako licni interesi unistavaju nasu privredu. Sramota!!!!!
  • prevareni patriota

    18.03.2018 09:07
    sramota
    Pored ovakvih kapaciteta Srbije,za stocarstvo, mi uvozimo koze i ovce iz Albanije. Opet neki mafijaski lobi. Vi iz Ministarstva poljoprivrede podnesite kolektivnu ostavku i cuvajte te ovce i koze koje uvezete jer ni za sta drugo niste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna