Autor: 021.rs

Info
23.03.2018.
13:30 > 13:30
Nacrt izmena Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, pored nekoliko korisnih promena, sadrži i pravila koja bi značajno usporila i ograničila ostvarivanje prava građana, saopštila je organizacija Transparentnost Srbija.
  • ceca

    29.03.2018 03:34
    Re: Re:
    Ma sta se moze. Izcuri po nesto zato je i briga. Kako je izcurelo da je Marko hapsen u podne......
  • hmm

    23.03.2018 16:02
    živimo u totalitarnoj državi, izloženi hirovima i volji mafijaša na vlasti, nezainteresovanosti intelektualaca, kukavičluku medija, prodaji radništva i žmurenju sveta. ova vlast čini da srbi u srbiji pate, mi ništa ne radimo. ćutimo danas, ubijamo sopstvenu decu sutra.
  • DNK

    23.03.2018 14:44
    Sumorna istina
    Uskoro nas očekuje dopuna Zakona o DNK, gde će svi gra]ani biti primorani da predaju DNK u nacionalnu bazu, kao što je to urađeno u Kuvajtu.
    Za razliku od Kuvajta, posle toga nas očekuje tajni, bolan korak za sve.
    Podaci o DNK će biti prodani, cenim za smešno malu sumu, ispod 10 miliona evra, u privatne džepove.
    Naravno, sloboda govora u Srbiji mi ne dozvoljava da imenujem kojim državama će biti prodati.
    Iza toga slede eksperimenti.
    Pozivajući se na reči našeg virusologa iz amerike, sve svetkse moderne vakcine se danas prave isključivo prema DNK primaoca, uz analizu krvi pre toga.
    Jednako tako, znam za delovanja na proizvodnju i ukrštanju tipiziranih virusa, čime se prave i bolesti na koje će biti osetljive određene grupe naroda, sa određenim DNK.
    Savremeni biološki rat.
    Za sada, jednakom tehnologijom, a što nije tajna, amerikanci istražuju proizvodnju bolesti protiv Rusa i kupuju tkiva poreklom ruska.
    S druge strane, Izraelci delom u francuskim labaratorijama, a delom u Izraelu, istražuju proizvodnju bolesti koje će pogoditi mahom bliskoistočne narode.
    A sve ovo treba imati na umu prilikom sakupljanja DNK podataka, u okviru obaveznog zakona, po naređenju određenih ljudi.
  • Vlada

    23.03.2018 14:41
    ---
    Dobro je, nagrabusili smo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna