Autor: Tanjug

Info
29.04.2018.
13:58 > 15:21
Više od 1.800 zaposlenih u agencijama za trgovinu nekretninama u Srbiji proći će besplatno "skeniranje prošlosti", kako bi se utvrdilo da li su krivično osuđivani za privredni kriminal ili na bilo koji način bili povezani sa finansiranjem terorizma.
  • Agent

    30.04.2018 09:00
    Pitajte i nas
    Ko kaže da radnici u agencijama imaju fiksnu platu? Svi rade tako što sami sebi uplaćuju doprinose i "šetaju plate", poslodavac nema nikakve obaveze prema zaposlenom i državi! Pitajte zaposlene agente, ako želite objektivnu vest, a ne ovako. I promet nekreninamat je oblast trgovine koja je u sivoj zoni, jer niko za te ogromne provizije ne izdaje račun. Hoće li i to biti zakonom sankcionisano, jer do sada o tome ni reči.
  • Giga

    29.04.2018 18:51
    I licitatore pod lupu!
    Što ne uvedete slične odredbe za licitatore nekretnina i dr. imovine. Prvo dokaz da nisi krivično osudjivan - pa onda tek mogućnost da uplatiš 10% da udješ na licitaciju imovine i robe oduzete po zakonu. Ovo se pretvorilo u leglo banditske zarade. Priče kolaju da državi odgovara. Evo, ako do sada nije znala, neka proveri. Jedni te isti ljudi kupuju na licitacijama stanove a javna je tajna da krimosi drugima ne daju ni da pridju. Je..eš sistem!
  • Dragi moji

    29.04.2018 17:27
    Glupost, još jedna
    Koliko ja znam, građani koji odsluže kaznu u zatvoru, nakon što izađu jedino što mogu da rade
    to je agent za nekretnine i taksista. Jedino će im to dozvoliti.
    Braniti im jedno od tih zanimanja znači kršiti njihova stečena građanska i ljudska prava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna