Autor: Index.hr

Info
29.04.2018.
20:10 > 20:12
Statistička agencija Evropske unije, Eurostat, objavila je nove podatke o mogućnostima stanovnika EU da sebi priušte nedelju dana godišnjeg odmora van kuće – prenosi Index.hr. Hrvati su, u odnosu na prošlu godinu, u neznatno boljoj poziciji, ali i dalje su pretposlednji na popisu.
  • Srpkinja

    30.04.2018 09:38
    Nemamo pametnijeg posla
    Sada mi je lakše, kada sam čula da je i susjedima loše. I više nisam tužna što godinama nisam išla na more (ili neki drugi odmor). Još jedna u nizu vesti koje treba da utiču na odnsose SR-HR, pored onih izrežiranih, koje je Šešelj započeo? Da se ima šta čitati do 6.maja, a onda smejurija i cirkus i srpska sramota kreću ponovo.
  • Prvi smo

    30.04.2018 09:11
    A nas izostavili
    Lepo je biti u toj EU, očigledno. Šteta što Srbija nije uključena u istraživanje - bili bi prvi, jer kod nas cveta "bolji život". Ali za 2-5 gopdina svi u Srbiji će ići na godišnji odmor i to ne 7 dana, već 14, kako nam je AV već obećao! Malo strpljenja samo neradnici srpski sa pelanama na poslu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna