Autor: N1

Info
30.04.2018.
16:02
Nacrt amandmana na Ustav Srbije, koji je Ministarstvo pravde uputilo Venecijanskoj komisiji, sadrži određena poboljšanja u odnosu na prethodni Radni tekst ustavnih amandmana, ali ona nisu dovoljna i ne pružaju veće garancije protiv političkih uticaja na pravosuđe, ocenjuju u Centru za pravosudna istraživanja (CEPRIS)
  • Advokat

    30.04.2018 22:31
    Ccccc...
    Interesantna je medijska prisutnost, pre svega u “nezavisnim” medijima, organizacije koja jos nije napunila drugi rodjendan... Nedopustivi “melting pot” advokata, sudija, tuzilaca...Trebalo bi da se svako od njih bori za nezavisnu sudsku vlast (pre svega sudije i tuzioci - clanovi) unutar svoje profesije a ne kroz civilni sektor gde se za odredjene “stavove”, “projekte” i “saopstenja” Cepris dobije apanazu. Zar, onda, u podeli projektom dobijenog novca ne ucestvuju svi oni? Zar se tu ne gubi nezavisnost i samostalnost, ako vas neko placa?
  • Мунгос

    30.04.2018 16:24
    Можемо ми да причамо свашта, али ако Цеприс нешто утврди, то је цементирано. Више него Венецијанска „комисија“. Какви цементирано, то је бетонирано.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna