Autor: Insajder

Info
03.05.2018.
08:10 > 08:01
Dok ministarka pravde Nela Kuburović tvrdi da su kritike na konačno rešenje amandmana na Ustav utihnule, tužioci, čije je ključne zamerke Ministarstvo u potpunosti ignorisalo, ne prestaju sa upozorenjima i apelima da se predložena rešenja preispitaju i izmene, jer omogućavaju veći politički pritisak na njihov rad.
  • Dolma

    03.05.2018 11:39
    Eh
    Ne mogu sudije i tužioci da sami sebe kontrolišu, a oni bi to želeli, pa takva zakonska rešenja i predlažu.

    Njih moraju drugi da kontorlišu, tj. oni koji su pravnici, a nemaju veze sa tužiocima ili sudijama.

    Udruženja sudija, tužilaca ili na primer lekara se ponašaju kao da su sekte, i nikada ne rešavaju probleme u sopstvenim redovima, zato nam je tako sudstvo, tužilaštvo i zdravstvo.
  • pera

    03.05.2018 10:35
    jel advokati i tuzioci nisu kolege, nesto mi se cini da podrska izostaje
  • Svašta

    03.05.2018 10:08
    @ Vlada
    Ne vidim ništa loše u tome da svi budu u stanju da budu tuženi i smenjeni .Dosta je bilo nedodirljivih.
    Što se tiče ucenjivanja, poštenog tužioca i sudiju ,ne možeš uceniti.
    Daće otkaz i otići da radi nešto drugo. Recimo,advokatura sve upisuje....
  • Predragg

    03.05.2018 10:04
    Sve pritiske i odstupanje od evropskih normi,trebate pre konacnog nacrta predsataviti svim relevatnim medjunarodnim udruzenjima i telima EU. Samo povratni pritisak na Vodju i medjunarodna sramota mogu promeniti ili prigusiti napade politicara . Borite se. Ovaj talog drustva koji je sad na vlasti,samo ce jace i drskije napadati gradjanski poredak. Uvertira za strahovladu i smedje kosulje. Posle cemo se svi drzati za glavu.
  • Vlada

    03.05.2018 09:30
    ---
    Vučić uvodi v.d. stanje kompletne države i svih njenih institucija. Svi će da budu u stanju da mogu da budu tuženi, smenjeni i ucenjivani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna