Autor: Blic

Info
21.05.2018.
11:04
Zamenik guvernera američke države Teksas Den Patrik tvrdi da za sve veći broj pucnjava u američkim školama nije krivo oružje.
  • Andrija Šrek

    22.05.2018 09:25
    ...???
    Ovaj, nisam baš najbolje razumeo povezanost između abortusa i pucnjava po školama...
  • B

    21.05.2018 18:50
    Molim ispravku
    State of the Union ne znaci Drzava Unije, nego u ovom kontekstu Stanje nacije, ili Stanje u drustvu/drzavi.
    Ameri svoju zemlju zovu i Union, tj. Unija.
    Hvala unapred.
  • Мунгос

    21.05.2018 13:58
    Заменик гувернера Тексаса греши, или се плаши да каже. Прави узрок овог зла у Америци јесу Сорошоидни закони о породици и друштву.
    И код нас се очекују плодови ових Сорошевих генијалних закона. И у Унији такође.
  • *****

    21.05.2018 13:26
    *******
    A vi experti sto komentarisete ste od inostranstva videli jedino Segedin ....
  • JovaNS

    21.05.2018 11:46
    Haha
    Naravno, verovaćemo čoveku koji je u džepu proizvođača i dilera oružja i kome je jedini cilj povećanje prodaje.

    Nasilne video igre: dokazano je da ne izazivaju porast nasilja, nego da samo skraćuju pažnju za rešavanje problema, tj. treniraju mozak da je rešenje svih tvojih problema jedan klik daleko.
    Uklanjanje religije iz škola: netačno. Svaki đak može da se moli u školi koliko god želi, sve dok ne ometa nastavu. Nastavnici i zaposleni u školi ne smeju da povedu molitvu ili joj se priključe.
    Abortusi i rasturene porodice: statistika je kurva, dokazano je da je manji broj ubistava u državama SAD gde je abortus legalan.
    Neodgovorni vlasnici oružja: istina, ali se taj političar zalaže protiv svake vrste državne kontrole koja će odvojiti neodgovorne od odgovornih.
    Previše ulaza u škole: nigde veze s mozgom. Ako bi bio jedan ulaz, onda bi sledeći napadač trebao samo da ga kontroliše i pobije još više ljudi.
    Nenaoružani nastavnici: nemaju para kredu i druge zalihe da im kupe (zato su i štrajkovali protiv mese), a ko će tek oružje da im plati?! Ili možda mislite da su nastavnici roboti, pa neće koji da pukne povremeno? Ko će poludelog nastavnika da zaustavi?
  • Utopija

    21.05.2018 11:24
    Naoruzajte celu naciju do zuba da se lepo pobiju medjusobno a onaj sa vrha piramide gleda i trlja rucice..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna