Autor: Tanjug, Kurir

Info
23.05.2018.
05:54 > 09:23
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije najverovatnije će opozvati ambasadora u Francuskoj Rajka Ristića, ali i direktora Srpskog kulturnog centra Radoslava Laleta Pavlovića, posle njihovog nedavnog sukoba, piše "Kurir".
  • RVosha

    23.05.2018 19:13
    Smrdija
    Slika i prilika bahatog i primitivnog naroda.
    Dovoljno je videti nevaspitane mame kako svojim mezimcima skidaju odecu da bi ovi vrsili veliku nuzdu tik ispred prozora stanova na prizemlju .
    I takav narod ocekuje da ga neko postuje.
  • Siki

    23.05.2018 12:44
    Treba Vučića postaviti za ambasadora u svakoj zemlji,on bi to mogao da odradi,jer ni onako ne spava,a voli da putuje,mitinguje,nabraja neuspehe,eksponira se,mislim da bi ga svi prihvatili kao sina rodjenog...
  • Sramota

    23.05.2018 12:10
    @podsećanje
    Da, svet baš interesuje ko ih je postavio. Za Francuze smo primitivci (i sve ostale), a naše dvorište niko neće počistiti sem nas samih. Time će i ambasadori biti ono što treba da budu.
  • podsećanje

    23.05.2018 11:38
    & sramota
    to su Nikolićev ambasador i Nikolićev ministar kulture
  • Nikola

    23.05.2018 09:16
    Prema svecu i tropar
    Kad su ovakve tipove poslali u Pariz kakvi li su tek u nekim drugim ,neatraktivnim zemljama.
    .Primitivizam ,bahatost ,nekultura i sveopste kurcenje predstavnika aktuelne vlasti od Skupstine
    do mesne zajednice,slika su danasnje Srbije.Iz takvog brloga i oni koji nas predstavljau po svetu,cast izuzecima ,mogu biti ovakvi kao ova dvojica ili njima slicni.
    Posaljes primitivce u beli svet ,dobro ih nagradis a onda platis i kojekakve komisije da idu u Pariz da bi se bavili njima .A narod sve placa, sa platama koje su manje od vecine africkih zemalja.
    P.S. Sudeci po kriterijumima po kojim se biraju predstavnici, ocekujem da ce ovog Pavlovica u Kulturnom centru zameniti Marjan Risticevic.
  • feudalci

    23.05.2018 09:13
    "Izvor lista navodi i da je Ristić oštetio zdanje u kojem je smešten Kulturni centar"

    sasvim verodostojno predstavljanje naše države i političke elite
  • Sramota

    23.05.2018 09:06
    naša
    Organizovao svadbe svojih prijatelja u toj rezidenciji i da na svoju ruku zameni stolariju i stavi PVC, a reč je o zdanju starom 106 godina koje je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture Francuske?! Zar ovo nije bilo dovoljno bahato za zamenu? Kako je uopšte takav čovek i postavljen kao ambasador? Slika i prilika "naše" vlasti i njihovog intelektualnog i diplomatskog dometa - seljacizam i primitivizam na svakom nivou. Dobro nije kontejnere svečano otvarao ispred ambasade, ti Boga poljubim i narodu i državi ovakvoj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna