Autor: 021.rs

Info
26.05.2018.
13:45
Lekar specijalista Doma zdravlja u Kruševcu V. S. (63) uhapšen je zbog sumnje da je primio mito.
  • Istina

    26.05.2018 23:46
    Zar ja da za vas ratujem?
    Pa pobunite se, sutra ćete raditi u privatnim klinikama istim ljudima za još manje pare. A mi smo uz vas. Nećemo mi da za ime vas krenemo.
  • Analiticar

    26.05.2018 18:55
    a zasto ne kazu pacijenti da li im se desilo da stave lekaru u dzep eure, a taj lekar ih izvadi iz dzepa i vrati im nazad, da li se to nekad dogodilo?
  • samo da kazem

    26.05.2018 17:24
    Pre nego sto se zaukate sa pljuvanjem pausalno svakog ko leci, setite se da nas ima mnogo (vecina) koji nikad nismo niti bismo uzeli mito, radimo mnogo, sto zbog manjka kadrova, sto zbog ovakvih kojima se ne staje na put, i za sramotno male plate. A da nam zemlja nije ogrezla u korupciji, ovakve bi i sami procistili iz svojih redova. U sadasnjim uslovima smo sasvim nemocni, ponizeni i jadni, tim vise kad zbog ovakvog jednog pljujete i mrzite nas deset suprotnih ovome. A odgovornost za ovakvo stanje je na svima vama, vama koji glasanjem i neglasanjem, pljuvanjem po portalima i odsustvom organizovanog protesta - odrzavate ovaj sistem. Lekarska profesija ima neuobicajeno malo clanova i simpatizera aktuelne vlasti, manje nego i jedna druga, zato se i pune jkp-a i slucne strukture, a bolnice sve praznije, nemaju medju nama clanove. Mi cemo se spasti, vecina koja vredi, jer smo takvi trazeni u celoj Evropi i svetu, ovi sto ne mogu ce potonuti u ravnodusnost i letargiju ili se razboleti, a vama ce ostati ovi za sto eura.
  • ?

    26.05.2018 15:56
    A drugi gradovi?
    Samo u Krusevcu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna