Autor: Beta

Info
27.05.2018.
08:25
Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je da građani Srbije u Crnu Goru mogu ući sa potvrdom o produžetku roka važenja saobraćajne dozvole.
  • Liman III

    27.05.2018 14:31
    Da li je neko sa potvrdom išao u Makedoniju i Grčku? Kao i mnogi građani imam ozbiljan problem, a neki debili udaraju minuse.
  • hristina

    27.05.2018 09:25
    nista ne rayumem
    Uredno podnet zahtev za produzenje saobracajne dozvole sa svim taksama i naknadama. zahtev nije pozitivno resen jer je umesto trazenog dokumenta izdat papir da istekla saobracajna dozvola i dalje vazi. Izdati papir u takvoj formi ne moze da vazi u stranoj zemlji bez obzira na usmene dogovore drzavnika. Gradjani su stavljeni u nezavidan polozaj jer drzavni organi nisu izdali validan dokument. Pismeno obrazlozenje i resenje da se zahtevu ne moze udovoljiti se ne dobija, a samim ti nije gradjanima ni data mogucnost ureddne zalbe.
    i opet gradjanima Srbije iz njima nejasnih razloga , drzavni organi samo ostavili mogucnost da se snalaze i mole boga da na granicama niko ne trazi dokument koji treba da ima.
    Uz sve ovo, ti isti drzavni organi nam se svakodnevno obracaju i podsecaju da sve rade u korist gradjana i olaksavanja komunikacije sa gradjanima.
  • Liman III

    27.05.2018 09:23
    Da li neko zna da li se može sa potvrdom u Makedoniju i Grčku?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna