Autor: 021.rs

Info
06.06.2018.
09:52
Zamenik komandanta Ronilačke jedinice Žandarmerije Igor Grcić, pred početak nove kupališne sezone, apelovao je danas na građane da ne koriste divlje plaže i da se na kupalištima ponašaju odgovorno.
  • @Terješkova

    07.06.2018 15:14
    To je da ne bi zaposleni na ulazu krali, toga je mnogo bilo, ovako se registruje svaka ulaznica.
  • Terješkova

    06.06.2018 23:10
    Da se sklone one prepreke
    Kad smo vec kod Stranda, slazem se sa komentarom hm i da pitam- koja je pametna glava smislila onu glupost na ulazu, prepreke na sve strane...uzas...ne zna se da li je teze uci ili izaci...
  • /

    06.06.2018 11:27
    /
    kako da ne idu?
    eno na strandu ste bukvalno stavili titovu sliku na zgradu koja se rusi.
    stavili ste igraliste tamo gde su se smestali oni kojima nije do turbofolka i onih koji se sami upucaju u butinu
  • hm

    06.06.2018 10:55
    A gde da se kupamo? To pitam jer sam pre neki dan bila na strandu prvi put ove sezone (sto ce reci sezona je otvorena, a ima ulaz, ulaznice se naplacuju, reklo bi se da nije divlja plaza. A ipak, unutra vas ceka iznenadjenje. Trava je sasusena strnjika, nikad zalivena niti odrzavana, pesak je tanak i prljav, cak prljaviji od divljih plaza jer je ovde zasut i nekim donesenim djubretom, nikad dopunjen, niti preciscen, na sve strane je neki gradjevinski materijal od kafedzija i drugih privatnika koji su ga zaposeli, a ne moze se razgovarati od preglesne krajnje ruzne buke, koju neki ljudi, znam, nazivaju muzika, pogotovo posle dva ekstazija, ali to nije muzika za zajednicku gradsku plazu, ni po vrsti, ni po glasnoci. Za mojih pet decenija u ovom gradu, strand nikad nije bio ovako ruzna i zapusten. Izgleda se procenilo da je dovoljno ograditi parce obale, za to naplacivati ulaznice i uzimati iz budzeta, ekstra zarada, nikakva ulaganja. Napravite neku reportazu o tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna