Autor: N1

Info
14.06.2018.
08:54
Predstava "Zašto slušam Marčela?" koja se dosad igrala u srednjim školama širom Srbije, u Vršcu je naišla na "rampu".
  • @ Brus Vilis

    15.06.2018 08:33
    Skole, braco
    Idi, begaj! Otvore Nacionalni park Srbija i prepoznaju se do u detalj.
    A tek da ne d'o Bog otvore Domanovica, pa Nusica, Glisica, pa procitaju par pesama o sebi koje su, gle cuda, spevane jos u 19. i pocetkom 20. veka.
    Pa i strani knjizevnici su stosta nevaljalo pisali o nasim odlicnicima. Npr "Dobri dezerter Vulin" od J. Haseka, pa "Cudnovate zgode segrta Vucica u gvozdjari u Londonu" od I.B. Mazuranic, bajka "Maja i sedam partija", pa onda ekonomski spev "Mladjan aga Dinkic" i tako redom...
    Skole, braco, a ne zvona i praporci, govorio je Dositej, ali nema ko da ga cuje, a posebno ne sendvicari tipa Zoxxx.
  • Milan

    14.06.2018 20:01
    @Zoxx
    Teško da neko ko živi u Srbiji i može da čuje razne muzičke i "muzičke" pravce, objektivno može hip-hop nazvati "najretardiranijim muzičkim pravcem". Ostalo je stvar ukusa.
    Marčelovi tekstovi su, u odnosu na 99% ovdašnje estrade, mala remek dela, a jedan je od retkih ovdašnjih izvođača koji može da u nizu izgovori nekoliko smislenih složenih rečenica bez poštapalica, šmrkanja i zamuckivanja. Ostalo je, opet, stvar ukusa.

    Tebi očigledno smeta njegov politički (ili ideološki stav), a ostalo je projekcija ograničenog balkanskog uma koji u svemu što je različito vidi nešto ružno i/ili opasno.
  • Futog

    14.06.2018 14:43
    Www
    Vucucu jel to sloboda o kojoj ti pricas?!
  • Zoxx

    14.06.2018 14:31
    Tzv. "hiphop" je sam po sebi najretardiraniji muzicki pravac ikada, a ovaj smor lokalni sampion po tupavim tekstovima, copypaste "muzici", ideoloskim zutim brabonjcima. Klinci koji ovo slusaju ne bi smeli da izbegnu asa iz muzickog, srpskog, sociologije. Sreca pa to smece ne slusa niko normalan.
  • Brus Vilis

    14.06.2018 12:17
    Srećom pa naprednjaci slabo zalaze u biblioteke. Kakav bi rusvaj napravili da znaju da su na policama knjige Srđana Valjarevića, Vladimira Arsenijevića, Biljane Srbljanović...
  • M

    14.06.2018 10:47
    M
    Krcka se krcka zaba i jos joj lepo,ne oseca da temperatura raste.
    Bice sve vise zabrana i ukidanja.
    tek ce te da vidite. jer svako radi ono sto mu dopustamo da radi.
  • VladaN

    14.06.2018 10:00
    Beskicmrnjaci...
    ....Vuciceve seljane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna