Autor: 021.rs

Info
18.06.2018.
17:30 > 18:13
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetili su danas Bačku Topolu i Mali Iđoš, gde su sa opštinskim čelnicima i privrednicima razgovarali o rešavanju problema otpadnih voda.
  • Dragan

    19.06.2018 15:36
    ŠTA JE SA KANALOM DTD U SRBOBR
    Da li se neko bavi problematokom što se par decenija fekalna kanalizacija ispušta u Veliki bački kanal DTD u centru Srbobrana, pored same OŠ "Vuk Karadžić". Iako je nadležno JKP "Graditelj", u prisustvu nadležne inspektorke konstatovali da se u ovaj kanal decenijama ispuštaju fekalije u atmosferski kanalizaciju, a ne fekalnu, nikakvih sankcija za počinioce nema. Pre par meseci su vršili raskopavanje ispred restorana "Gurman" i kada su naišli na betonski šaht i cevi odakle se sva fekalna kanalizacija dugi niz godina izliva u kanal i to pored same škole, sportskog trerena gde deca imaju fiskulturne aktivnosti, šaht je samo zatrpan, ali problem još uvek nije sistemski rešen. Opšte je poznato da kada je izgradjena atmosferska kanalizacija, da su se gradjani, uz pomoć radnika iz JKP "Graditelj", noću prikopčavali svoje individualne septičke jame na atmosfersku kanalizaciju koja direktno otiče u kanal DTD. Ko štiti restoran "Gurman" i zašto? o tome novinari treba da sprovedu istraživanje. Zašto se nisu prekontrolisale i ostali individualni objekti u ulici Hajduk Veljka koji su i sada prikopčani na atmosfersku kanalizaciju to je takodje pitanje za nadležne državne organe. Evo vam zanimljiva tema pa se njome pozabavite, zbog naše dece, zbog boljeg sutra i zbog kažnjavanja nesavesnih gradjana.....
  • Koriolan

    19.06.2018 07:28
    Futur I i Futur II
    Ova fotka je genijalna: Okupila se bratija svih nivoa, stala na mostić i dubokkumno se zagleda u "dubinu" problema. Čim se promeni vlast, dolazi nova bratija da "prepozna" problem i pripremi strategiju. I tako dok ne presuše svi vodeni tokovi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna