Autor: 021.rs

Info
06.07.2018.
22:35 > 23:12
Povodom inicijative Advokatske komore Beograda da se uvede novo krivično delo "kršenje pretpostavke nevinosti", predsednik Komisije za istragu ubistava novinara Veran Matić je izjavio da je reč o, ma koliko besmislenoj, opasnoj nameri, budući da potiče od onih koji bi morali da znaju osnovne principe zaštite ljudskih prava.
  • Bili Piton

    07.07.2018 04:51
    Razvaljena drzava
    Srbija je svojina UDB-aske elite koja je razvalila sve institucije da bi svoje clanove ucinila nekaznjivim. Tito ih je 1966 nazvao "otudjena sila iznad drustva" i to im ime najbolje pristaje.
    Pravosudje, policija, uprava, privreda, sport, mediji, kultura, obrazovanje, zdravstvo, sve u cemu se moze zaraditi je pod kontrolom UDB ili njihovih blagajnika, poznatih kao tajkuni.
    Oni imaju svoje advokate, sudije, vlasnike firmi, vodje navijaca, novinare, pevace i glumce, doktore... Ali oni nisu najveci problem.
    Najveci problem su najmanje dva i po miliona ljudi u Srbiji koji misle da je dobro sto nema demokratskih institucija, koji nece da talasaju, koji hoce da zive od zapadnih para, a u sistemu nalik na istocnjacku despotiju. U bivsim socijalistixkim zemljama gde su gradjani svrgli tajne sluzbe sa trona zivi se neuporedivo bolje - Srbi tamo odlaze da rade.
    Slucajevi ubijenih novinara su medju retkim gde je UDB-a skinula masku i pokazala pravo lice. Svejedno, pravi krivci nece biti osudjeni; njihovi advokati i sudije ce se za to pobrinuti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna