Autor: Dnevnik, RTS

Info
22.07.2018.
09:13
Pejzažnom arhitekturom pre nekoliko godina namenski sađeno drveće, u jednoj prometnoj zrenjaninskoj ulici, nelegalno je posečeno zbog parking prostora.
  • gradjanin

    22.07.2018 13:12
    tuga
    tuzno i jadno sta se radi u svim gradovima!
  • /

    22.07.2018 12:42
    /
    srbin je sebi najveci neprijatelj
  • Lala

    22.07.2018 11:54
    na jesen
    Pa i on će da udene drvo najesen kad prođe sezona :)
  • Šta je tu novo?

    22.07.2018 10:53
    To je bukvalno na svakom ćošku
    Do sada su i deca iz vrtića naučila: ko je uz ekipu (to znači da im se njegovo prijateljstvo isplati ili je rođak) radi šta hoće. Dobija kazne radi formalnosti, ali kao i sve na papiru, kazna nije pismeni deo nego je "uručena" samo ako je ta osoba naterana da nešto promeni.

    Ekipa je jednostavna, neškolovana, plitka i gladna. Ovo nisu uvrede. Nego je to takav tip ljudi. Znači, oni u glavi nemaju koncept organizovanog društva, nego one plitke ideje poput pokazivanja novca, foliranja, grabljenja "jer je to poenta biznisa"... itd.

    Zato oni nemaju prijatelje zbog druženja, nego samo zbog koristi.

    Kada si "njihov" sve možeš. Samo da ne zatalasaš "javno mnjenje". Znači dok je sve tiho i ravno... radi šta hoćeš. A hoćeš mnogo!!! I tako u krug.

    Eno hoće organe da otimaju. Ako ne bude pobune, onda može. Žele, jedva čekaju, samo da sebi "ugrabe korist". Nemojte da se zavaravate da ne žele.

    Znam i ja primere iz komšiluka koji su slični ovome. Kafić, gazda je "baja", radi šta hoće ako mu se isplati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna