Autor: Politika

Info
30.07.2018.
09:51 > 18:30
Vlasnici turističkih agencija trebalo bi da za dobijanje licence garantuju ličnom imovinom ili imovinom povezanih lica, smatra Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne organizacije turističkih agencija (Juta).
  • *

    31.07.2018 09:39
    Zašto i direktori javnih preduzeća nebi odgovarali svojom imovinom za nanete gubitke preduzeću? Manje bi se kralo.
  • Zzeljko

    31.07.2018 07:05
    Svi koji posluju bi zakonski MORALI da ODGOVARAJU IMOVINOM i u skladu sa tim budu oporezovani!to se tako radi u normalnim drzavama(ima tu jos kandidata gradjevinske firme su prve sledece mozda bih im dao prednost u odnosu na agencije i oatale)
  • dule

    30.07.2018 23:53
    Gluposti. Hoće da ukinu instituciju DOO. Nakon toga će ostati samo mega korporacije kojima ćemo moći da pljunemo pod prozor i državne firme za čije brljotine ćemo odgovarati mi poreski obveznici.
  • Novosadjanin

    30.07.2018 22:15
    I ovi sto grade zgrade! Investitor ima DOO i kapital od 5oo evra.
  • Realno

    30.07.2018 22:14
    Nikada ne treba oduzimati prava srBskog naroda da kradu. To je njijova tradicija i ko takne u to biva ubijen. Dok oni ne bidnu tamo gde treba da budu, sve ugravirani u jevtin mermer.
  • Organolog

    30.07.2018 21:17
    Jeste, drustvenom svojinom Vojvodine raspolazu vec 30 godina i vise nema sta da se opljacka osim organa.
  • Sivi dom

    30.07.2018 21:09
    Dobar ulaz ino kompanija je lek....ovako usitnjeno trziste samo gura otp agencije da pucaju,da placaju grcima 70/80 posto dpgovorenig,prevoz na dodjem ti itd....zasto svako ulazi u turizam....zato sto ministarstvo je velika kukavica vec 20 godina....deco ni slucajno ne upisujte fax pmf,turizam....pokajacete se kao i sve moje bivse kolege koji su svuda samo u turizmu nisu
  • Dela, dela, dela

    30.07.2018 20:12
    reči,reči,reči...to je AV stil
    Onda pokažite to na delu. Kada se desi problem, želim da odmah upadnete u kuću vlasniku agencije, sve sa policijom, inspekcijom i ovim ludim advokatima što se kao bore za pravdu (ali to od danas.. jer se plaše da su na mafijaškoj listi za odstrel).

    Hoću da vidim to na delu. U ovoj državi dela samo vidim kada je u pitanju neko bez rodbinske veze, slab, siromašan, ili protivnik onih koji sede u gore nabrojanim organizacijama.

    Bio je skandal pre nekoliko nedelja, kada je izvršitelj ukrao jako puno novca od nekog čoveka. Kad ono u pitanju neki sumnjiv čovek koji poseduje svašta! I nešto nije hteo namerno da plati, pa je u priču upao izvršitelj. Tako da je cela situacija verovatno obračun. Određene grupacije se obračunavaju međusobno, a nije u pitanju pravda. Međusobno se varaju, svašta rade, pa onda ratuju.

    Gde je tu običan svet? Gde su dela? Dela govore. Poštedite me "pozitivnih intervjua", filozofije i svega ostalog. To imam svaki dan od predsednika. Pokažite mi rezultate i dela. I to ne neke misteriozne ljude u Novostima, Tanjugu i sličnom. To je laž i propaganda... svi to shvataju. Hoću da vidim da ste pomogli mojim komšijama. Dela!!!
  • Little Johny

    30.07.2018 20:06
    Iz Utopije
    To bi trebalo da vazi za svaku firmu... Da vlasnik garantuje svojom privatnom imovinom za dobro poslovanje... Bilo bi manje privrednog kriminala, neisplacenih zarada radnicima i "kombinacija".
  • Ovako to vidim

    30.07.2018 20:01
    Opet uvlačenje EU?
    Bilo kakvo generisanje zakona i licenci na samo jedan nivo, kao rezultat će imati veliko smanjenje konkurencije i formiranje inostranih monopol tur-operatora.

    Mora se formirati nekoliko rangova agencija.
    Da ne može svaka sve da radi, već samo prema onom što može da garantuje ili ona ili osiguravajuća kuća. Recimo, samo domaće ture, ako je nesolventna.

    A ne doneti zakon koji će rasterati sve domaće.
    I omogućiti isključivo EU agencijama da ovde određuju cene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna